ΚΑΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΜΑΓΓΑΝΑ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ο Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Μαγγάνων Πουρνάρακης Βασίλειος και η Κοινότητα κάνουν έκκληση για βοήθεια…….

Για μία ακόμη φορά η κοινωνία των Μαγγάνων και του Δήμου Τοπείρου, καλείτε από το υστέρημά της, να σταθεί αρωγός σε ένα ακόμη κακό που βρήκε στην κυριολεξία το σπίτι τους, αφού η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη και συμπαραστέκεται στο δράμα της οικογενείας που στα καλά καθούμενα βρέθηκε χωρίς σπίτι.
Σημασία πλέον δεν έχει η αιτία αλλά το γεγονός. Και το γεγονός είναι ότι μία ακόμη οικογένεια μας, χρειάζεται την βοήθεια όλων για να βρει το βηματισμό της.

Δυστυχώς ακόμη ένα νέο περιστατικό πυρκαγιάς σε οικία, σημειώθηκε στα Μάγγανα Δήμου Τοπείρου, το οποίο ευτυχώς, είχε μόνο υλικές ζημιές! Όποιος μπορεί να στηρίξει οικονομικά ή υλικοτεχνικά την ιδιοκτήτρια της οικίας (Πόπα Ελένη), η οποία με πολύ κόπο πριν 5 χρόνια το αγόρασε & πλέον έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
* Ο λογαριασμός IBAN της τράπεζας Eurobank είναι: GR 72026 0314 0000 3402 0149 8258
– Υπεύθυνη επικοινωνίας για κάθε σχετική διευκρίνιση η πληροφορία η αδερφή της Ελένης: Πόπα Μαρινέλλα Κιν.+306907261623.
** Η Κοινότητα, διά του Προέδρου της, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τοπείρου οι οποίες καταβάλλουν προσπάθειες εξεύρεσης κάθε δυνατής λύσης και συνδρομής βοήθειας. Από την πλευρά της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αναμένεται το πόρισμα της πυρκαγιάς.