Αγωνία ΜΜΕ  του Μ. Τσέπελη για το αύριο

Γράφει δημοσιογράφος φιλικού μέσου ενημέρωσης του Μ. Τσέπελη στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ»!

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν αυτού του είδους τα δημοσιεύματα μπορούν να ανορθώσουν το τσαλακωμένο πολιτικό προφίλ του δημάρχου Μ. Τσέπελη μετά από τρία χρόνια απραξίας και πονηρής πολιτικής πορείας στην διοίκηση του δήμου και η δρομολόγηση έργων που μοναδικό σκοπό έχουν να επηρεαστούν θετικά οι ψηφοφόροι του Δροσερού.

Είναι λογικό αυτοί οι τίτλοι που χρησιμοποιούνται από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης – υπάλληλοι του δημάρχου – να φανερώνουν την αγωνία του ιδίου για το πολιτικό του μέλλων.

Είναι βέβαιο ότι όσα σχολεία και να προγραμματίζει στο Δροσερό και που είναι φυσικό ότι με τα απλωμένα πλοκάμια της γραφειοκρατίας σε όλα τα «πόστα», αυτά θα υλοποιηθούν το λιγότερο σε πέντε με δέκα χρόνια.

Ο δήμαρχος κατάλαβε ότι μετά από 3 χρόνια απραξίας ο καιρός που του απομένει στον δημαρχιακό θρόνο τελειώνει και προσπαθεί με την στήριξη των φιλικών του μέσων ενημέρωσης να ανορθώσει – όσο γίνεται- το πολιτικό του προφίλ.

Μπορεί οι συμβουλάτορές του να του λένε ότι ο Δημαρχόπουλος είναι “απογοητευμένος”  και ο Μελισσόπουλος να οδηγείτε στις εκλογές με το προφίλ των 4 καταρρακωμένο λόγω των γεγονότων με την αποχώρηση του Γ. Παπαχρόνη από την πολιτική σκηνή και την επάνοδό του στις εκλογές του 23 με τους 4 ενωμένους, αλλά υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας Σ. Κοντός.

Μάλιστα το περιβάλλον του δημάρχου Μ. Τσέπελη, πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η κάθοδος – αν ανακοινωθεί – του Στράτου Κοντού στον εκλογικό στίβο, φροντίζουν να διαδίδουν ότι το όνομα Κοντός δεν έχει έρεισμα στον Αστικό Ιστό, λησμονώντας έντεχνα ότι υποψήφιος δήμαρχος θα κατέβει – αν κατέβει  Στράτος Κοντός του οποίου το προφίλ κοινωνικό, επαγγελματικό και οικογενειακό είναι άθικτο και απέχει παρασάγγας από το κοινωνικό, επαγγελματικό και οικογενειακό προφίλ του δημάρχου.

Σαφώς και όλα αυτά δείχνουν ότι ο Μ. Τσέπελης είναι σε πολιτικό πανικό και αυτός είναι ο λόγος που τα πληρωμένα από τον ίδιο τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν με τίτλους που απευθύνονται σε ανθρώπους με χαμηλό πνευματικό επίπεδο, να του ανορθώσουν το προφίλ του δείχνοντας ότι είναι αγαπητός ακόμη και στους νέους της Ξάνθης.