Πρόταση Κ. Τριανταφυλλίδη για δημιουργία προπαγανδιστικού μηχανισμού φιλίας έναντι της Τουρκίας. – Τι λέει για τις ΜΚΟ;

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και ενεργό μέλος της κοινωνίας της Ξάνθης Κ. Τριανταφυλλίδης τοποθετείται ξεκάθαρα στα θέματα που ταλανίζουν την Χώρα από τις απειλές της Τουρκίας και φυσικά τον μηχανισμό προπαγάνδας που έχει στήσει στην Θράκη και όλη την Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει το μίσος του Τουρκικού Λαού κατά του Ελληνικού.

Στον αντίποδα ο Κ. Τριανταφυλλίδης προτείνει αντίστοιχο προπαγανδιστικό μηχανισμό έναντι της Τουρκίας, προκειμένου να ενισχυθούν γέφυρες φιλίας μεταξύ των λαών, ενώ, παράλληλα καυτηριάζει τον ρόλο κάποιων εγχώριων «πατριωτών» οι οποίοι κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά στις αντεθνικές δράσεις των ΜΚΟ.

Διαβάστε τι αναφέρει στις αναρτήσεις τους ο Κ. Τριανταφυλλίδης.

Είναι αρκετά ελπιδοφόρο ότι η πλειοψηφία των Τούρκων πολιτών δεν αισθάνεται ανοιχτή έχθρα προς τους Έλληνες και δεν συμμερίζεται το παραλήρημα του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας.

Εκεί που υστερούμε, στα όρια της ανυπαρξίας, είναι στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παράγουμε (και στην τουρκική γλώσσα) μηνύματα που θα περνάν απέναντι τις ελληνικές θέσεις και θα ενισχύουν τις γέφυρες φιλίας και συνεννόησης μεταξύ των λαών.

Διαφορετικά, ο εθνικιστικός παροξυσμός θα παίζει μπάλα μόνος του και θα σπρώχνει κάθε μέρα και περισσότερο τις δύο χώρες στο φάσμα της πολεμικής σύγκρουσης..

 

-Αφού δυσφήμισαν τη χώρα τώρα ζητούν συγνώμη!

Τελικά ΔΕΝ υπήρξαν εγκλωβισμένοι μετανάστες στον Έβρο, μας λένε οι ΜΚΟ!

Βέβαια αυτές κάνουν τη δουλειά τους με το αζημίωτο!

Το ερώτημα είναι τι ρόλο παίζουν κάποιοι δικοί μας συμπατριώτες που με περίσσιο ζήλο αναπαράγουν αβίαστα την προπαγάνδα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών!

Τι καταλαβαίνουν ενοχοποιώντας τη χώρα με ψεύδη?