Σε πολύ μεγάλο ποσοστό για την αύξηση της εγκληματικότητας ευθύνονται οι λαθρομεταναστες

Δυστυχώς δεν υπάρχει ημέρα  τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας, να μην μας υπενθυμίζουν ότι η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας οφείλετε κυρίως στους παράνομους μετανάστες οι οποίοι αντί να ευχαριστούν το χέρι της Ελλάδος που τους έδωσε ένα κομμάτι γης να ανασάνουν,  αυτοί το δαγκώνουν με τον ποιο ανήθικο και απάνθρωπο τρόπο και επιδίδονται χωρίς καμμία αναστολή στο έγκλημα.

Είναι λυπηρό η “Δημοκρατία” της Ελλάδος να επιτρέπει στα αποβράσματα των άλλων Εθνών να σπέρνουν στον ειρηνικό μας τόπο το φόβο και το έγκλημα.

Επιτέλους κάποιος πρέπει να κάνει κάτι.

Για να μην χαρακτηριστούμε από τους γνωστούς κύκλους ακραίοι και ρατσιστές, μια ματιά στα σημερινά Δελτία Τύπου της Αστυνομίας πείθει κάθε δύσπιστο εκτός από αυτούς που για δικούς λόγους, είτε οικονομικούς, το “νταλαβέρι” κρύβει χοντρό χρήμα ή ιδεολογικούς, σε μία προσπάθεια να συντηρηθεί ένα αφήγημα περί ειρήνης των λαών.

Διαβάστε τι ανακοινώνει η αστυνομία χωρίς “ρετούς”

Συνελήφθη την 11-9-2022 το βράδυ στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διαπιστώθηκε παρέμενε παράνομα στη χώρα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

  Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη χθες (11-9-2022) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών Έβρου, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανεών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, διότι μετέβη στο παραπάνω συνοριακό σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Αρχές της Γαλλίας, για απάτη και εξαπάτηση (αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, οικονομικά αδικήματα).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (11-9-2022) σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση το πρωί, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων πλησίον του οικισμού Καβησού Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ, σε επαρχιακή οδό πλησίον του Κόμβου ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης, οι ανωτέρω αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμα αλλοδαπό διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην περιφερειακή οδό του οικισμού Νίψας Έβρου και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τρία (3) οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.