ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Προτείνουμε στον δήμαρχο της Ξάνθης θιασώτη της λογικής «άρτων και θεάματα», όταν χειμωνιάσει και οι δρόμοι γίνουν παγοδρόμιο να διοργανώσει διεθνής αγώνες σλάλομ με τις ανάλογες βεβαίως, βεβαίως απευθείας αναθέσεις, στους παγωμένους δρόμους της πόλης. (είναι βέβαιο ότι θα είναι παγωμένοι οι δρόμοι της πόλης στην λογική της αδυναμίας της παρούσας δημοτικής αρχής να αντιληφθεί το αυτονόητο)

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί ξεκινώντας από την Δράμας και μπαίνοντας στην Αθανασίου Διάκου με το μοτοποδήλατο, μετρήσαμε ότι για να φτάσουμε μέχρι την Π.Π. Γερμανού (400 μέτρα είναι δεν είναι) χρειάστηκε να κάνουμε πάνω από 30 σλάλομ για να μην πέσουμε στις κάθετες τομές που άφησε ο εργολάβος του φυσικού αερίου και που η δημοτική αρχή απλόχερα του έδωσε το δικαίωμα να σκάψει και να «σακατέψει» όλους τους δρόμους όπως του καπνίσει και όχι τμηματικά όπως είναι το σωστό.

Η πρόταση μας κ. δήμαρχε για την οργάνωση διεθνών αγώνων σλάλομ σε πάγο, τους χειμερινούς μήνες στου δρόμους της Ξάνθης ισχύει και αν είναι να μείνει κανένα φράγκο στην πόλη και όχι στους «ημέτερους» εμείς θα το υποστηρίξουμε.