Π. Λύρατζης: Αξιοθέατα της πόλης – Μποϊκοτάρει τον Τσέπελη ο Φενρντούν;

Το αλιεύσαμε από την προσωπική σελίδα του Π. Λύρατζη δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ και μέχρις ενός ορισμένου σημείου θα μπορούσε να πει κάποιος ότι επειδή είναι στην αντιπολίτευση είναι λογικό να ψάχνει τα μελανά σημεία της διοίκησης του δήμου.

Δυστυχώς όμως για την δημοτική αρχή, αυτές τις εικόνες δεν τις βλέπουν μόνο οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αλλά και οι συνδημότες μας  και οι όποιοι επισκέπτες.

Σίγουρα αυτές οι εικόνες δεν τιμούν τους Ξανθιώτες.

Παλαιότερα οι διοικήσεις του δήμου όταν είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης των μεγάλων αυτών εκδηλώσεων, φρόντιζαν πρώτα για την καθαριότητα.

Η παρούσα δημοτική αρχή, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες, μάλλον βάζει σε δεύτερη μοίρα την καθαριότητα.

Κρίμα γιατί ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χασάνογλου Φενρντούν, έχει και την εμπειρία αλλά και την διάθεση να καθαρίσει την πόλη και το λέμε αυτό γιατί όταν στο παρελθών είχε την ευθύνη της καθαριότητας σε παρόμοιες περιόδους πολιτιστικών γεγονότων, αναπροσάρμοζε τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων για να βρίσκει το επόμενο πρωινό καθαρή την πόλη.

Μεγάλωσε; Δεν τον αφήνει ο Μ. Τσέπελης να καθαρίσει τους δρόμους; Μποϊκοτάρει τον δήμαρχο; Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι συμβαίνει.

Η πραγματικότητα είναι ότι η πόλη της Ξάνθης είναι βρωμερή και τρισάθλια.