Μετά το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αναβαθμίζεται και ο «Δημόκριτος»

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη κ. Στυλιανό Ζαντανίδη αναβαθμίζεται πλέον και ο κρατικός αερολιμένας της Αλεξανδρούπολης ο οποίος πλέον μπορεί να φιλοξενεί και διεθνής πτήσης λόγω της αναβάθμισης της αποθήκης καυσίμων.

Το κρατικό αεροδρόμιο επισκέφθηκε ο  Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γεώργιος Ι. Δριτσάκος  και επιθεώρησε, παρουσία του Αερολιμενάρχη κυρίου Στυλιανού Ζαντανίδη, τις νέες εγκαταστάσεις αεροπορικού καυσίμου τονίζοντας σχετικά: «Από τις 8/8/2022 ο Κρατικός Αερολιμένας Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» μπορεί να εξυπηρετεί με ασφάλεια σε 24ωρη βάση τον ανεφοδιασμό όλων των εναέριων μέσων που δραστηριοποιούνται στην Τερματική Περιοχή (ΤΜΑ) του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μια σημαντική υποδομή που θέτει τον ακριτικό Διεθνή Αερολιμένα στην υψηλότερη βαθμίδα παροχής υπηρεσιών. Η παροχή αεροπορικού καυσίμου όλων των τύπων στα αεροδρόμια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, αποτελεί σημαντικό στόχο τον οποίο υλοποιούμε σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και όλους τους αρμόδιους φορείς Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα».

Με αυτό τον τρόπο πλέον η Αλεξανδρούπολη με το αναβαθμισμένο λιμάνι και αεροδρόμιο το οποίο όπως είναι φυσικό θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες των Αμερικανικών Στρατιωτικών υποθέσεων στην περιοχή, αναβαθμίζεται ποικιλοτρόπως.