Τα έλεγε η Δώρα αλλά ποιος την άκουγε

Ο λόγος πάλι για το κολυμβητήριο σε μία συζήτηση που έγινε  σε απρόοπτη συνάντηση μας με την Δώρα Γιαννώτα πρώην δημοτική σύμβουλο επί διοίκησης Χ. Δημαρχόπουλου και όταν η κουβέντα έφτασε για την λειτουργία του κολυμβητηρίου είπε. «Εγώ τα είπα και στον Δημαρχόπουλο και στον Τσέπελη αλλά δεν με άκουσαν. Εγώ τους είπα να το γκρεμίσουν και να ξεκινήσουν ένα νέο κολυμβητήριο από την αρχή με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για να μπορεί να φιλοξενεί και αγώνες και διεθνή τουρνουά αλλά …».

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσει κάτι κάποιος.

Όταν η Δώρα έβλεπε ότι το κολυμβητήριο κατάντησε της Άρτας το γιοφύρι, επανέλαβε την πρόταση που είχε καταθέσει στον Χ. Δημαρχόπουλο και εν μέρει δικαιολογείτε γιατί ξεκίνησε τις διαδικασίες αδειοδότησης και είδη το κοστολόγιο «έφευγε» όμως ο Μ. Τσέπελης δεν είχε καμία δικαιολογία αφού εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να καπηλευτεί πολιτικά το κολυμβητήριο πριν ακόμη ανοίξει.

Δυστυχώς αυτήν την μανία των αρχόντων να «βαφτίσουν» έργα των προκατόχων τους ξεπερνάει το μέσο Ξανθιώτη.

Ρωτήσαμε την Δώρα πώς βλέπει να νέα σχήματα που κατεβαίνουν στην πόλη για την διεκδήκηση του δημαρχιακού θώκου σχολίασε θετικά την κάθοδο του Στράτου Κοντού και είδε θετικά την κίνηση του Σ. Μελισσόπουλου αναφορικά με τους «4».