Ομαδική δηλητηρίαση με σαλμονέλα- 200 άτομα στο νοσοκομείο

Τα άτομα στα Αρριανά Ροδόπης, είχαν παρακαθίσει σε πολυπληθές δείπνο με αφορμή ομαδικό σουνέτι (περιτομή) 101 μουσουλμανοπαίδων, στο οποίο σερβιρίστηκε μενού με κοτόπουλο.

Σε καλύτερη κατάσταση τα άτομα που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε εκδήλωση στην Ροδόπη

Ποιος επέτρεψε στον δήμαρχο Αρριανών να θέσει σε κίνδυνο τους Έλληνες Πολίτες;

Που είναι η διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας;

Που είναι οι εισαγγελικές αρχές της Ροδόπης;

Που είναι ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης;

Μαθαίνουμε ότι η υγεία 200 περίπου συμπολιτών μας που κατέληξαν στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής είναι καλύτερα και σαφώς θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες πρωτίστως από τον δήμαρχο των Αρριανών ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο την υγεία πολιτών και κάποιο δημόσιο ελεγκτικό όργανο θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος εκτός αν δεν θέλουν να ταράξουν τους κύκλους του Τουρκου Προξένου που “λύνει και δένει” στην Θράκη.

Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών και των Εξωτερικών θα λάβετε επιτέλους μέτρα για να μην θέτουν σε κίνδυνο κάποιοι αιρετοί και διπλωμάτες τις ζωές των Ελλήνων πολιτών; 

Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής με τροφική δηλητηρίαση κατέληξαν το βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου 200 και πλέον άτομα, τα οποία είχαν συμμετάσχει νωρίτερα σε εκδήλωση σουνέτ που πραγματοποίησε ο Δήμος Αρριανών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής καθώς και καλεσμένοι από την Τουρκία και σε αυτήν μοιράστηκαν 2.500 μερίδες φαγητού που περιείχαν ρύζι και κοτόπουλο.

Η σημερινή κατάσταση δείχνει ότι τα άτομα αυτά είναι καλύτερα στην υγεία τους ωστόσο συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής