Λύρατζης Πασχάλης: Όταν νομίζεις ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο !!!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημόσια τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗΣ Π. Λύρατζη αναφορικά με τις διθυραμβικές δηλώσεις του Μ. Φανουράκι νούμερο 2 στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης, αναφορικά με την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου όπου σημειωτέων αν δεν υπήρχε στην παράταξη ο Γ. Ζερενίδης, ακόμη ο Μ. Τσέπελης θα έπλενε τους τοίχους του κολυμβητηρίου για να δείξει ότι κάτι γίνεται.

Χαρακτηριστικός και ο τίτλος της ανάρτησης του Π. Λύρατζη: Όταν νομίζεις ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο !!!

Αφού εκλέχτηκε από το 2006 με τον Στυλιαννίδη, ως αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού,  μας παραδέχεται ότι διαχειρίστηκε ένα παράνομο κολυμβητήριο.

Το 2014 το κολυμβητήριο έκλεισε οριστικά πριν ακόμη αναλάβει η νέα δημοτική αρχή με εκείνον ενεργό μέλος της δημοτικής αρχής, ως αντιδήμαρχος, με τις περιβόητες κόντρες που είχε με τον τότε αντιδήμαρχο οικονομικών για το συγκεκριμένο θέμα.  Αφού λοιπόν λησμόνησε όλα τα παραπάνω , μας κουνάει το δάχτυλο  θεωρώντας ότι ήμασταν ενάντια στο να ανοίξει το κολυμβητήριο.

Το κολυμβητήριο κ. Φανουρακη δεν ανήκει σε κανέναν μας πάρα μόνο στους Ξανθιωτες και αντί να ζητήσετε συγνώμη από τους δημότες για τις αστοχίες σας όλα αυτά τα χρόνια που ταλαιπωρήσαν τους αθλητές μας , κομπάζετε σαν “πετεινάρι “. Οι Ξανθιωτες και μνήμη έχουν και νοημοσύνη και θα το αποδείξουν το 2023. Προς το παρών ζήστε το όνειρο σας όσο αυτό διαρκεί.