Τα Ζώδια Σήμερα 25/07/22

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει ροπή προς τις απολαύσεις και τις σπατάλες. Δείξτε αυτοσυγκράτηση στην υπερβολή και στην πλεονεξία, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε ζώδιο παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, παρασύρεσαι στην συναισθηματική υπερβολή που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιπολαιότητα. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου προς την οικογένεια, πρόσεξε σε σπατάλες που προκύπτουν για την κάλυψη των συναισθηματικών σου ελλείψεων! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου εντείνει τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επικοινωνία με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και ίσως συναντηθείτε! Αν είσαι δεσμευμένος, προτίμησε σήμερα με το άλλο σου μισό, να απολαύσετε μία ταινία ή μία σειρά μαζί αγκαλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, πετυχαίνεις σκοπούς και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία καλό για σένα είναι να μαζέψεις τα… λόγια σου σε γνωστούς και γνωριμίες. Συγκράτησε την παρορμητική και προκλητική σου συμπεριφορά σε επαφές κάθε είδους και απέφυγε το κουτσομπολιό! Η επιπολαιότητα στον τρόπο έκφρασής σου θα έχει τις επιπτώσεις της, ενώ η Σελήνη από τον Καρκίνο σε κάνει σήμερα ιδιαίτερα ευσυγκίνητο και παρεξηγιάρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ και θα ανακτήσεις αυτοπεποίθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ευκιαρία σήμερα, να κάνεις μία ωφέλιμη συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μία κλονισμένη συναδελφική σχέση ή συνεργασία, αποκαθίσταται! Κάποια έξοδα σε αγχώνουν σήμερα, που αφορούν κάποιο όχημα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία διακρίνεσαι από Υπερβολική αυτοπεποίθηση και σιγουριά, όμως η τάση αυτή θα φέρει λάθος κινήσεις και ανατροπές σε έρωτα και χρήμα. Κάνεις τα πάντα για να περάσεις καλά, χωρίς να υπολογίσεις τα επακόλουθα! Με την Σελήνη από τον Καρκίνο επικεντρώνεσαι στην κάλυψη των οικονομικών αναγκών του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο συγκροτημένος απ’ότι συνήθως σε φλερτ και σε ερωτικές συνομιλίες και νέες γνωριμίες! Ωστόσο, ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, θα κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και αντ’αυτού, πες ναι στις αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, ενώ στα οικονομικά σου, να αναμένεις αύξηση εσόδων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και άθελά σου μπορεί να προβείς σε υπέρμετρες σπατάλες. Στα επαγγελματικά σου δείξε προσοχή γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου ή να έχεις μία ειρωνική αυθάδικη συμπεριφορά! Η Σελήνη από το ζώδιο σου, σε ωθεί να απολαύσεις ότι σου έχει λείψει και να δώσεις έμφαση μεγαλύτερη στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές, παθιασμένες και συναισθηματικές στιγμές, με το άλλο σου μισό, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα έχεις σίγουρα ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να αποφύγεις εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, σήμερα! Οικονομικά, μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μία κρυφή ερωτική ιστορία, ένα αδιέξοδο πάθος, μία σχέση από το παρελθόν που σε εξάντλησε επανέρχεται μέσω επικοινωνίας όμως δεν πρέπει να δώσεις σημασία! Προσοχή και στις επαγγελματικές και οικονομικές επαφές! Με την Σελήνη από τον Καρκίνο, εμπιστέψου την δύναμη του ενστίκτου σου που μπορεί να σου δώσει σήμερα την σωστή καθοδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα προσπάθησε να μην παρασυρθείς και για άλλη μια φορά να πιστέψεις πάλι σε λάθος αγάπες και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που θα σε πληγώσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, όχι στις παρασκηνιακές δράσεις, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι πολύ επιρρεπής σε αφηρημάδα και λάθη στην εργασία και οφείλεις να συγκεντρωθείς! Στα οικονομικά σου προβλήματα, θα βρεις μία αποτελεσματική λύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε Σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία υιοθετείς μια εκκεντρική, «φευγάτη» και προκλητική στάση, φέρεσαι απότομα σε φίλους και αυτό γυρνά εναντίον σου! Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες! Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε ωθεί να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τα όνειρά σου αλλά και να δείξεις περισσότερο ζεστασιά σε φίλους που υπάρχουν εδώ και χρόνια στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από το άλλο σου μισό υπερβολικά και αν δεν μείνεις ψύχραιμος, θα υπάρξουν ρήξεις και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στο φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι! Πιθανόν μάλιστα, να υπάρξουν νέες γνωριμίες, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ορθές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την επιτυχία! Οικονομικά, πρέπει να αποφύγεις γρήγορες αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσπαθείς να διακριθείς, να αναδειχθείς και να έχεις καταξίωση στα επαγγελματικά σου, όμως η συμπεριφορά σου αυτές τις μέρες μπορεί να γίνει επιπόλαιη! Προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που συνεργάζεσαι! Με την Σελήνη από τον Καρκίνο δίνεις όλη σου την ψυχή στα επαγγελματικά σου προκειμένου να διακριθείς και να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις δογματικότητα και υπερβολικές απαιτήσεις, που ίσως φέρουν ρήξεις, αλλά και ψυχρότητα στην σχέση σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σοβαρή και σταθερή σχέση! Επικεντρώσου μόνο σε αξιόλογες γνωριμίες λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά και επαγγελματικά, να αναμένεις λύσεις, επιτυχία και θετικές εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον έρωτα αλλά και γενικά στις επαφές σου, ξεχνάς τον σοβαρό εαυτό σου και σπας τα όρια. Η υπεραισιοδοξία είναι εχθρός σου! Προσοχή και στις διατροφικές ατασθαλίες! Με την σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου η μέρα είναι κατάλληλη για να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος σου και να αλλάξεις τρόπο σκέψης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα για συζητήσεις με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει άμεσα να περιορίσεις τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες! Ωστόσο, φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα νιώσεις πιο ερωτεύσιμος και επιθυμητός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Ορισμένες οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στα Ερωτικά σου θα κάνεις απανωτά λάθη λόγω επαναστατικής διάθεσης. Τα οικονομικά σου λάθη, έχουν και τις συνέπειες τους! Συγκράτησε την τάση σου για υπερβολή και θυμήσου ότι το ρίσκο έχει πάντα επιπτώσεις! Η Σελήνη από τον Καρκίνο, σε κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστο αλλά και αχόρταγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλές αξιόλογες κατακτήσεις, αφού η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις ζήλια και να εκφράσεις όλη την ενέργεια σου, στον σεξουαλικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έχεις εύνοια και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά προβλήματα! Στην καριέρα, πέφτουν οι μάσκες και επιτέλους, γνωρίζεις με ποιους έχεις να κάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έρχονται λάθη εξαιτίας της υπερβολικής ανεξαρτησίας σου στον έρωτα, προσοχή όμως γιατί θα προκληθούν προβλήματα, εντάσεις και ανατροπές. Συγκρατήσου! Η Σελήνη από τον Καρκίνο φέρνει τις ισορροπίες της, καθώς ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και που μαζί του συνδέεσαι στενά σου δείχνει αυτή την ημέρα τα συναισθήματά του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον, με ένα άτομο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση! Αν είσαι δεσμευμένος, με το άλλο σου μισό απολαμβάνεται ο ένας την φροντίδα του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες σου, βελτιώνονται στο έπακρο! Οικονομικά θα έχεις αρκετές δυσκολίες ή αναποδιές, ιδίως γιατί αμέλησες κάποιες υποχρεώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία να είσαι προετοιμασμένος για επαγγελματικές ανατροπές αλλά και μία ξαφνική εξάντληση! Πες όχι στον αποσυντονισμό και την αποδιοργάνωση και προσπάθησε να μην βλέπεις κάποιες καταστάσεις επιπόλαια! Η Σελήνη από τον Καρκίνο, σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την διατροφή σου, την άσκησή σου αλλά και τον συντονισμό των υποχρεώσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα, να μην είναι τόσο παθιασμένη ή ρομαντική, όσο θα επιθυμούσες! Ωστόσο, είναι ιδανική, για μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η απόδοσή σου βελτιώνεται στο έπακρο και αυτό αναγνωρίζεται! Οικονομικά, θα έρθουν σπουδαίες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα που έχεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα με το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ερωτικά νομίζεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον καθένα και να σε κακομάθουν. Με ανατροπές, θα συνειδητοποιήσεις ότι η αλαζονεία δεν σε ευνοεί. Με την Σελήνη από τον Καρκίνο η μέρα είναι ιδανική να ασχοληθείς με αυτό που σε ικανοποιεί, ή και να αφιερώσεις χρόνο σε δημιουργικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, είτε και στα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο απαιτητικός και απότομος απέναντι στο άλλο σου μισό! Θα δεις ότι θα σε κακομάθει, έτσι κι αλλιώς! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, θαυμαστές, κατακτήσεις και αισθηματικές επιτυχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά πες όχι στο ρίσκο!

Πηγή: oroskopos.gr