Και λίγο κουτσομπολιό… «Το χάσαμι του κορμί πατριώτ»

ΣΟΒΑΡΟ: Μπορεί να έχουμε αρκετά χρόνια στους δρόμους  της δημοσιογραφίας και του δημόσιου λόγου όμως, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα κανενός πολιτικού και μας αφήνει το συγκεκριμένο θέμα παγερά αδιάφορους.

Όταν όμως την κρεβατοκάμαρα και τα βίτσια του πολιτικού τα πληρώνει ο λαός από το υστέρημα του, τότε το πράμα αλλάζει.

Πραγματικά μου έκανε εντύπωση που ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην Ξάνθη, έχοντας και ένα από τα ανώτερα θεσμικά πόστα στον νομό μας,   σταμάτησε να εμφανίζεται δημόσια με κάποια από τις συνεργάτιδές του.

Ο εν λόγω πολιτικός, έφτασε μάλιστα σε σημείο να βάλει βόμβα στα οικογενειακά του θεμέλια, να παραμελεί τα θεσμικά του καθήκοντα,  κυρίως όμως να διακυβεύεται το πολιτικό του μέλλων, προσπαθώντας να «προωθήσει» παντί τρόπο την συνεργάτιδα του στα πολύ μεγάλα σαλόνια της πολιτικής.

Αυτή η ιστορία μου λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το παρασκήνιο, κράτησε κοντά τρία χρόνια.

Έλα όμως που ήρθε, το πλήρωμα του χρόνου και η συμπαθέστατη συνεργάτιδα του Ξανθιώτη «κυρ – εξουσία», είδε και αποείδε ότι στην Ξάνθη δεν έχει «ψωμί», έβαλε πλώρη για τα μεγάλα σαλόνια της εξουσίας, κατά πρωτεύουσα μεριά και εκεί, επήλθε το μοιραίο.

Ο έχων μεγαλύτερη εξουσία από τον Ξανθιώτη «κυρ – εξουσία» συνεχίζει μου λένε την προσπάθεια “προώθησης” της εν λόγω κυρίας, και όπως λέει ο λαός, «το χάσαμι του κορμί πατριώτ» και έτσι έγινε.

 Και να γιατί η μαύρη πλερέζα τον τελευταίο καιρό πάει σύννεφο, μαθαίνουμε.

Όχι τίποτα δηλαδή, αλλά το έμαθαν κατά Αθήνα μεριά και από ότι μου λένε μάλλον στήριξη από το κόμμα στις επόμενες εκλογές δεν έχει και τζάμπα πλήρωσαν οι φορολογούμενοι τόσο χρήμα για να σκαρφαλώσει η εν λόγω κυρία,  ανεξάρτητα από τις ικανότητες της, στο ψηλότερο βάθρο της εξουσίας.

Κρίμα και ήταν και καλό κορίτσι μου λένε.

Με αυτά και με κείνα, ο έχων εξουσία στην πρωτεύουσα, το «προωθεί» το κορίτσι και διόλου απίθανο καμμιά μεγάλη μέρα, να το δούμε αφεντικό στα πολύ μεγάλα πολιτικά σαλόνια, εκτός αν … βρεθεί κάποιος άλλος, που είναι σε μεγαλύτερο πολιτικό σαλόνι και αναλάβει την «προώθηση» της εν λόγω κυρίας, που μπορεί να μην διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες για να αναδειχθεί,  αλλά διαθέτει «άλλα» προσόντα.

Με τις υγείες μας.