Πανελλαδικά πλέον το αλεύρι ΚΑΛΟΠΗΤΑ

Έχουμε γράψει σε προηγούμενα τεύχη μας ότι οι καιροί για το επιχειρείν είναι πολύ δύσκολοι, όμως όταν ο «τιμονιέρης» της επιχείρησης εργάζεται με συνέπεια μπορεί το αποτέλεσμα να μην οδηγεί στην άμεση και υψηλή κερδοφορία όμως η επιχείρηση ανασαίνει και βαδίζει βήμα – βήμα στην επιτυχία

Χ. Μαλαδένης στο τιμόνι της ΚΑΛΟΠΗΤΑ

Η ΚΑΛΟΠΗΤΑ μετά και από τις Στρατηγικές συνεργασίες με ομίλους όπως η SALAS GROUP A.E., η KOSMO PLUS, η PRAXIS και πλήθος άλλων μικρών και μεγαλύτερων επιχειρήσεων, τοποθετείται πλέον στα ράφια των super market και επιχειρήσεων αρτοποιίας σε όλη την Ελλάδα.

 

Σε παλαιότερη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Χ. Μαλαδένης είχε αναφέρει ότι στόχος της εταιρείας ήταν να μπει στην αγορά της Ξάνθης, πράγμα που έγινε σε πολύ λίγο χρόνο.

 

Επόμενο βήμα μας είχε πει ότι είναι η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

Σε περσινό μας δημοσίευμα είχαμε αναφέρει ότι Η ΚΑΛΟΠΗΤΑ ξεφεύγει από τα όρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στο σημερινό μας δημοσίευμα καταγράφουμε τις στρατηγικές συνεργασίες της ΚΑΛΟΠΗΤΑ με ομίλους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά.

 

Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τα μελλοντικά σχέδια του επιχειρηματία Χ. Μαλαδένη και ευχόμαστε μέσα από την στήλη μας πάντα επιτυχίες.

 

Βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι όλο αυτό δεν επιτεύχθηκε από την μία στιγμή στην άλλη.

 

Επιτεύχθηκε με πολύ δουλειά, σταθερή ποιότητα, λογικές τιμές και φυσικά συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

 

Άρα σαφώς και υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες μέσα στο ζοφερό κλίμα που κινείται το επιχειρείν παγκόσμια και ακόμη χειρότερα, για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν είναι επί του παρόντος, στην Ελλάδα, όμως, είναι στο χέρι του

επιχειρηματία – επαγγελματία λειτουργώντας με αρχές, να φέρει το επιθυμητό

αποτέλεσμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ