Συνεχίζει με το Νο 4 του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ο Μακαρατζής

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο Παναγιώτη Μακαρατζή που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο 19χρονος που αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στις θέσεις «1» και «2» αναδείχθηκε Πρωταθλητής ΕΚΑΣΑΜΑΘ και 5ος Πανελληνιονίκης με την εφηβική ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και αποτελεί μαζί με τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές τον αγωνιστικό κορμό στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα συμμετέχοντας στις κορυφαίες κατηγορίες.

Κορυφαίες στιγμές στη φετινή αγωνιστική εμφάνιση ήταν οι 20 πόντοι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ευκαρπία όπου σημείωσε και 3 τρίποντα αλλά και η καθοριστική συμβουλή του στην εντός έδρας συνάντηση με τους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων.

Ο Παναγιώτης Μακαρατζής μετά την ανανέωση δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και ότι προσπαθεί να διευκολύνει την καθημερινότητα μας. Χαίρομαι που είμαι μέρος ενός πλάνου που έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση του συλλόγου αλλά και τη σωστή δόμηση και λειτουργία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους προπονητές και να αρχίσει η νέα σαιζόν».