ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ
ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ

Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι το «χαρτί» – εφημερίδες περιοδικά, έντυπη προβολή και ενημέρωση, «πέθανε» και ότι το διαδίκτυο κερδίζει έδαφος.

Ίσως αυτή να είναι η πραγματικότητα όμως είναι έτσι;

Άραγε σε τι ποσοστό οι Ξανθιώτες χρήστες του διαδικτύου αγοράζουν ένα ζευγάρι παντόφλες ή ένα μπλουζάκι ή ένα ανταλλακτικό για κάποιο μηχάνημα;

Πιθανών μεγάλο.

Ξέρουμε όμως τι αγοράζουμε;

Στο διαδίκτυο περνούν χιλιάδες πληροφορίες από το μυαλό μας και μέσα σε αυτές και η προβολή μιας Θρακιώτικης επιχείρησης.
Άραγε πόσες πληροφορίες κρατά ο χρήστης του διαδικτύου;

Και εδώ ακριβώς είναι η διαφορά με το περιοδικό «Αγορά … ζω Θράκη», την εβδομαδιαία εφημερίδα «Ηχώ της Θράκης» και φυσικά η τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα «XanthiTimes.gr».

Άραγε είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις σελίδες του περιοδικού, της εφημερίδας και της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας φιλοξενούνται νέοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες που θεωρητικά σε σύγκριση με τις παλαιότερες γενιές είναι πιο εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο;Τα δικά μας έντυπα μέσα ενημέρωσης και προβολής, στοχεύουν σε αποτελέσματα προς όφελος των πελατών μας, σε βάθος χρόνου και όχι βιαστικά και «αρπακολατζίδικα».
Αυτός είναι ο λόγος που και τα τρία μέσα ενημέρωσης και προβολής, προτιμούν να προβάλλουν τις επιχειρήσεις με βατό κοστολόγιο που να μπορεί ο επαγγελματίας – επιχειρηματίας να «σηκώσει» σε βάθος χρόνου.