Του «έφεξε» του Σπύρου Τσιλιγγίρη

Τελικά η Θεομηνία είχε και μία καλή κατάληξη αφού έκανε τον βουλευτή Ξάνθης Σ. Τσιλιγγίρη να κινητοποιηθεί και να στηρίξει την όλη προσπάθεια αποζημίωσης των αγροτών οι οποίοι βεβαίως, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ότι για να δουν τα χρήματα της στον λογαριασμό τους, θα περάσει καιρός και αφού οι υποχρεώσεις τους επαγγελματικές και οικογενειακές, θα «χτυπήσουν πίσω», εκτός αν λόγω εκλογών, επισπευσθεί το όλο θέμα της αποζημίωσης και οι αγρότες ψηφίσουν τον βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης Σ.

ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ;

Σημασία έχει ότι επιτέλους ο Βουλευτής της Ξάνθης Σ. Τσιλιγγίρης κινητοποιήθηκε έφερε υπουργούς, προέδρους ΕΛΓΑ (τουλάχιστον αυτό μας λένε τα φιλικά του μέσα που είναι εμφανέστατη η αγωνία να προβληθεί το έργο του λόγω των πιθανών εκλογών).

Έτσι μέσα στην δυστυχία των αγροτών, βγήκε και κάτι καλό για τον Σ. Τσιλιγγίρη ο οποίος ομολογουμένως και στην παρουσία του υπουργού εργασίας, του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και του προέδρου του ΕΛΓΑ ήταν παρόντας.

Αν πέτυχε κάτι, θα φανεί, αν φανεί και πότε θα φανεί στους λογαριασμούς των αγροτών που ρημάχτηκαν στην κυριολεξία από την κακοκαιρία τότε θα πούμε ότι κάτι έκανε.

Ως τότε ο βουλευτής Ξάνθης πήρε πεντάλεπτα δημοσιότητας που του αναλογούν και αυτό μετράει.