ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ – Ο Μ. Τσέπελης πέρασε άροτρα στον Ελευθεριάδη;;;

Μάλλον άλλαξε επάγγελμα ο αντιδήμαρχος της Σταυρούπολης Α. Ελευθεριάδης και κάνει το επάγγελμα του γεωργού αφού όπως μαθαίνουμε,  «οργώνει» τα χωριά  Δαφνώνα, Πασχαλιά, Σταυρούπολη, Δρυμιά, Νεοχώρι, Άνω και Κάτω Καρυόφυτα και Ιωνικά, Λυκοδρόμιο και Κομνηνά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης αφού πέρασε από τα χωριά του αντιδημάρχου, είδε ότι τα χωράφια είναι ανόργωτα, τα «πήρε» στο κρανίο, φώναξε τον Ελευθεριάδη, του «έζεψε» ένα άροτρο και του είπε να οργώσει όλα τα χωριά και να μην αφήσει χορτάρι για χορτάρι όρθιο.

Αυτό για να καταλάβουν κάποιοι καλοθελητές ότι μέχρι άροτρα «ζεύονται» οι αντιδημαρχαίοι του Τσέπελη για το καλό των δημοτών.

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στον φιλικό τύπο του δημάρχου, η ΔΕ Σταυρούπολης οφείλει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Προέδρους των οικισμών που βοηθούν και φροντίζουν να παροτρύνουν άλλα κυρίως στους κατοίκους που διατηρούν, με ιδία μέσα, καθαρά τα σπίτια τους και τα οικόπεδα τους περιμετρικά, απομακρύνοντας τα ξερά χόρτα και συμβάλλοντας στην αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς, δίνοντας παράλληλα μία όμορφη εικόνα στους περαστικούς και στους καλοκαιρινούς επισκέπτες

Καμιά πετσέτα να πάρεις αντιδήμαρχε, μην ιδρώσεις και αρπάξεις καμμιά «πούντα»