Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, Η ΔΕΥΑΞ ΚΑΙ Η «ΠΕΡΙΕΡΓΗ» ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ

24 ώρες και το νερό του δικτύου που πληρώνουν οι Ξανθιώτες τρέχει στο δρόμο και από εκεί στο «βρόντο»

Τρίτη το πρωί (χθες) 8.30 μπροστά στο σπίτι μου αναβλύζει τρεχούμενο νερό από το δίκτυο της ΔΕΥΑΞ.

Με παρακαλούν οι γείτονες να καλέσω τις βλάβες τις ΔΕΥΑΞ.

8.35 καλώ στο τηλέφωνο τις βλάβες δίνω τα στοιχεία μου και ο υπάλληλος μου είπε ότι θα περάσει το συνεργείο να δει και αν είναι βλάβη να στείλει το συνεργείο να την αποκαταστήσει.

Εν τω μεταξύ το νερό που πληρώνουν οι Ξανθιώτες τρέχει χωρίς σταματημό πλημυρίζοντας την πάροδο και τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην οδό Δράμας.

Από αυτό το σημείο και μετά εκτιμώ ότι αρχίζουν τα «περίεργα».

Στις 8:45 με παίρνει στο τηλέφωνο κάποιος υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ και μου ζητά επιβεβαίωση των στοιχείων μου, του είπα την ιδιότητά μου και μου ζητά το τηλέφωνο σε περίπτωση που έρθει κάποιος από την ΔΕΥΑΞ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Του έδωσα το νούμερο του τηλεφώνου και έδωσα τον αριθμό της οικοδομής που μένω και άρα δεν χρειαζόταν να επικοινωνήσει με κάποιον αφού το νερό από το δίκτυο τρέχει στο δρόμο και  στο «βρόντο» και όποιος υπάλληλος και αν έρθει θα το δει.

Ο υπάλληλος δεσμεύθηκε ότι θα στείλει συνεργείο και κλείνει η συνδιάλεξη.

Το νερό του δικτύου τρέχει εν τω μεταξύ στο «βρόντο» και αυτή την ζημιά την πληρώνουν οι Ξανθιώτες.

Πέρασαν 24 ώρες από την ώρα που ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΞ και ούτε φωνή ούτε ακρόαση,

Το νερό τρέχει στο «βρόντο».

Εγώ ο αφελής Ξανθιώτης πιστεύω ότι κατά την διάρκεια του 24ώρου προφανώς πέρασε κάποιος υπάλληλος, είδε την βλάβη και την αξιολόγησε.

Προφανώς δεν χρήζει επείγουσας παρέμβασης από την ΔΕΥΑΞ.

Τώρα αν λόγω της διαρροής του νερού ο δρόμος πάθει καθίζηση γιατί μπορεί να βγαίνει από την άσφαλτο μία σχετικά μικρή ποσότητα νερού αλλά αν δεν σκαφτεί ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι κάτω από την άσφαλτο η ζημιά δεν είναι μεγάλη;

24 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΕΥΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ «ΒΡΟΝΤΟ»

Ελπίζω μόνο να μην γίνει σαν την σκάρα των όμβριων υδάτων στον ίδιο δρόμο που η ΔΕΥΑΞ έκανε περίπου τρείς μήνες να την βάλλει  στην θέση της αφού οι «ευπαθείς» και ψηφοφόροι του δημάρχου την ξήλωσαν και την πούλησαν για παλιοσίδερο.

Ελπίζουμε η βλάβη στο δίκτυο να αποκατασταθεί πριν οι Ξανθιώτες πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλα τους στο «βρόντο».

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ: Μήπως έπρεπε να πάρει άλλος γείτονας τηλέφωνο γιατί εγώ δεν είμαι αρεστός στον πρόεδρο και λόγω της απέχθειας που αισθάνεται για την xanthitimes.gr και την ΗΧΩ, αυτό γίνει η αφορμή την πληρώσουν οι γείτονες και η βλάβη αποκατασταθεί στις επόμενες εκλογές όταν η παράταξη Μ. Τσέπελη επανεκλεγεί;;;

Λέω μήπως.

Εν τω μεταξύ το νερό του δικτύου τρέχει στο «βρόντο»