Ιρφάν Χατζηγγενε: Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Μύκης (και διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι) ποζάρει με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ και μάλιστα τον ευχαριστεί για «το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει στην περιοχή μας».

Μόνο, που ο Δήμαρχος, δεν μας λέει ποιο είναι ακριβώς το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη για την περιοχή μας; Τι ακριβώς έχει κάνει αυτός και η Διοίκησή του για την ευρύτερη περιοχής;

Μήπως έλυσε το θέμα με τον δρόμο του Κενταύρου και δεν το έχουμε καταλάβει; Ή μήπως βρέθηκαν τα χρήματα για τις μελέτες του κάθετου άξονα Μελιβοίων – Ξάνθης και πάλι δεν το έχουμε καταλάβει;

Φυσικά, δεν έγινε τίποτα από αυτά, όπως δεν έχει λυθεί και κανένα άλλο πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους της ΠΕ Ξάνθης και ειδικά όσων κατοικούν στον ορεινό όγκο.

Πάντως, αν θέλουν συγχαρητήρια για τις «πόζες» τους, αυτά μπορούμε να τα δώσουμε. Για το ανύπαρκτο έργο τους όμως, το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ότι πρέπει να ντρέπονται και αντί για «πόζες» και φωτογραφίες, να ζητήσουν τουλάχιστον μία συγγνώμη από τον κόσμο που ταλαιπωρούν. Βέβαια, σε έναν χρόνο από τώρα, αυτός ο κόσμος, θα τους δώσει τις απαντήσεις που πρέπει!