ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔHMOY ΞΑΝΘΗΣ

Μ. ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μ. Τσέπελης έχασε την επαφή με την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες της πόλης.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ “4” ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

Σίγουρα η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους 16 συμβούλους των «4» δεν τιμά  τον Μ. Φανουράκη που με παρέμβασή του ακύρωσε στην ουσία την πρόταση της αντιπολίτευσης που εισηγήθηκε 13 μέτρα στήριξης υπέρ των επαγγελματιών λόγω της κρίσης.

Όπως δείχνει το πράγμα, η δημοτική αρχή, προτιμά να ανοίγει σαμπάνιες σε κλειστά κολυμβητήρια για να γιορτάζει τι άραγε; Παρά να στηρίζει την ντόπια αγορά

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ “4”

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο εξετάστηκε η αίτηση επαγγελματιών που μισθώνουν ακίνητα από το Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να μειωθεί το μίσθωμά τους κατά 20%  σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος.

Θεωρούμε πως η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η πανδημία των δύο ετών, η αύξηση του κόστους της ενέργειας και η αύξηση των μεταφορών και των εμπορευμάτων  έχουν πλήξει τους επαγγελματίες του Δήμου μας.

Υπενθυμίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως ενώ με εισήγησή μας είχαν υπερψηφιστεί τα 13 μέτρα στήριξης των ελεύθερων επαγγελματιών, η Δημοτική Αρχή δια του Αντιδημάρχου κ. Φανουράκη είχε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη και για τυπικούς  λόγους ακυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, πλήττοντας όχι τα μέλη της «κακής αντιπολίτευσης» αλλά τους επαγγελματίες του τόπου μας.

Ενημερώνουμε λοιπόν εμείς, η «κακή αντιπολίτευση»,  με όποιο πρόσφορο τρόπο διαθέτουμε, όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες του τόπου μας που μισθώνουν καταστήματα από το Δήμο Ξάνθης, να προχωρήσουν άμεσα και καθολικά στις σχετικές αιτήσεις προς την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης , ώστε να υπάρξει μείωση των μισθωμάτων τους κατά 20%.

Συνεχίζουμε με προτάσεις την στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής μας αναλαμβάνοντας με την ψήφο μας στο δημοτικό συμβούλιο την μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι τους.

Ξάνθη, 30 /5/2022

Σχόλιο: Κάτι γίνεται με τους «4»

Όπως δείχνει το πράγμα, μετά και την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι «4» υπογράφουν όλοι μαζί και μάλλον η διοικούσα παράταξη του Μανώλη Τσέπελη έχει να αντιμετωπίσει μία παράταξη με 16 Δημοτικούς Συμβούλους.

Προφανώς οι «4» αποφάσισαν να γίνουν «ένα».

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μελισσόπουλος Σάββας

Παπαχρόνης Ιωάννης

Χατζηθεοδώρου Γεώργιος

Λύρατζης Πασχάλης

Ανταμπούφης Νικόλαος

Καλογερής Γεώργιος

Καφφετζής Κωνσταντίνος

Παπαδάκης Θεοφάνης

Παπαϊωάννου Αριάνα

Παπαχρόνης Χρήστος

Παππά Σοφία

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Τοπ Σινάν

Τσαΐρογλου Μάνια

Τσαρεκτσή Τζενάν

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Αυτοί υπέγραψαν στην ανακοίνωση που αφορά την μείωση ενοικίου στους επαγγελματίες της Ξάνθης που νοικιάζουν δημοτικά καταστήματα και σίγουρα μία μείωση της τάξης του 20% θα δώσει μία καλή ανάσα.