ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ.

 

Ακόμη ένας αλλοδαπός δουλέμπορος που παίζει τα παιγνίδια του Ερντογάν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

 

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης  σε αγροτική οδό του οικισμού Ισαακίου Έβρου, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον εγκληματία και όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο εγκληματίας το έβαλε στα πόδια όπου και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

 

Πολύ λόγος γίνεται για την καταδίωξη των δουλεμπόρων οι οποίοι διαβασμένοι από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες που οργανώνουν τον νέο υβριδικό πόλεμο που υφίσταται η Χώρα μας από τον ανισόρροπο Ερντογάν, όταν καταδιώκονται, μπαίνουν σε κατοικημένες περιοχές με αποτέλεσμα να προκαλούν δυστυχήματα σε ανυποψίαστους πολίτες και όπως είναι φυσικό κάνουν τους αστυνομικούς οι οποίοι και εκείνοι διακινδυνεύουν την ζωή τους κατά την διάρκεια της καταδίωξης, να είναι πιο προσεκτικοί, με δεδομένο ότι υπάρχουν οι σχετικές οδηγίες από την φυσική και πολιτική ηγεσία.

Πρέπει πλέον η πολιτεία να καταλάβει ότι οι αστυνομικοί φέρουν τον ατομικό τους οπλισμό για να επιβάλλουν τον νόμο και άρα θα πρέπει να χρησιμοποιείται.

Αν ο οδηγός που μεταφέρει λαθρομετανάστες και ναρκωτικά δεν σταματά. Να γίνεται η χρήση του όπλου προκειμένου να σταματήσουν το έγκλημα.

Άλλωστε υπάρχουν τόσα τεχνικά μέσα, όπως κάμερες στο όχημα και ατομικές κάμερες, οι οποίες θα εποπτεύουν τις περιπτώσεις της κατάχρησης.

Αυτή την στιγμή οι δουλέμποροι γνωρίζουν πολύ καλά, κατόπιν οδηγιών της Στρατοχωροφυλακής της Τουρκίας, ότι είναι απαγορευτική η χρήση των όπλων που φέρουν οι αστυνομικοί.

Το θέμα είναι ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η αθρόα παράνομη μετανάστευση. Όταν αλλοιωθεί η υπόσταση της Ελλάδος;

Μήπως τελικά η πολύ δημοκρατία κάνει ζημιά;.