Καλά τα τουρνουά και οι φωτογραφίες, αλλά πότε θα δουλέψετε;

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ

 

Διαβάσαμε ακόμη μία ανακοίνωση του δήμου Ξάνθης που το υπογράφει ο μελλοντικός δήμαρχος του δήμου Ξάνθης Μ. Φανουράκης, που όλοι λένε ότι θα πάρει το δαχτυλίδι από τον Μ. Τσέπελη όταν θα … τον φύγουν.

Διαβάσαμε λοιπόν ότι ο δήμος της Ξάνθης, δηλώνει υπερήφανος που «ποντάρει – τζογάρει»; στον αθλητικό τουρισμό, νομίζοντας ότι έτσι κάνει πολιτική αξιώσεων και ότι με αυτές τις σπασμωδικές  και «πιασάρικες» κινήσεις όπως την φιλοξενία του μπίτς βόλευ και τα διάφορα συνέδρια αυτοπροβολής, όπου σημειωτέων ποτέ δεν μαθαίνουν οι Ξανθιώτες το πραγματικό κόστος, παράγει έργο.

Βεβαίως και δεν γνωρίζουμε αν είναι στις προθέσεις της δημοτικής αρχής να παράξει έργο.

Η δημοτική αρχή αδυνατώντας να στηρίξει τον πραγματικό αθλητισμό στην πόλη ενισχύοντας με τον κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών υποδομών, όσοι λειτουργούν,  να συντηρήσει αυτούς, να ανοίξει τους αθλητικούς χώρους όπως το κολυμβητήριο, να δημιουργήσει αθλητικά πάρκα και δεκάδες άλλες μόνιμες παρεμβάσεις για το συνεχές αθλητικό καλό της πόλης, επιδίδεται τον τελευταίο καιρό σε επιφανειακά πράγματα, γεμίζοντας την πόλη μεν με επισκέπτες, αλλά στρέφοντας τους κατά «κολλητών» επιχειρηματιών, χωρίς η υπόλοιπη πόλη να κερδίσει κάτι.

Θα πρέπει η δημοτική αρχή να αντιληφθεί ότι ο αθλητισμός δεν είναι φιέστες, φωτογραφίες με υπουργούς  και «θολές» δαπάνες, αλλά είναι σχεδιασμός, πρόγραμμα, στήριξη και δουλειά.

Εκτός αν η παρέα Τσέπελη δεν γνωρίζει από δουλειά.