Μορφή χιονοστιβάδας, η λαθρομετανάστευση από τον Έβρο

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

Θα ζήσουμε και πάλι μέρες του Μαρτίου του 2020;

ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Τα δελτία τύπου της Αστυνομίας παρουσιάζεται  ένας ελάχιστος αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν με τις ευλογίες των υπηρεσιών ασφαλείας – αν όχι την πρωτοβουλία – της Τουρκίας, να ξεκινήσουν και πάλι έναν υβριδικό πόλεμο τύπου Μαρτίου του 2020.

Ο Ερντογάν στις δηλώσεις και τις πράξεις  του, μετά το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Αμερική, είναι ξεκάθαρος και σίγουρα από κάποιο σημείο και μετά, η Ελλάδα θα πρέπει να βάλλει κατά νου ότι το «μη πόλεμος» έχει παρέλθει.

 Ακολουθεί ενδεικτικά, μικρός αριθμός από τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας αναφορικά με τις συλλήψεις των διακινητών,  κάτι που κατά την γνώμη μας θα πρέπει να θορυβήσει την Ελλάδα και να πράξει ανάλογα όπως απαιτεί το Εθνικό συμφέρων. 

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστε 

Συνελήφθη  την (23-5-2022) το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε  δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την (22 και 23-5-2022), σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας, τέσσερις (4) διακινητές, τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την (21-5-2022) το πρωί, στον οικισμό Αβδήρων Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την (19-5-2022) το πρωί σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε σε περισσότερα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας και είναι βέβαιο ότι από τις τοπικές δυνάμεις προστασίας των συνόρων έχουν ειδοποιηθεί όλα τα αρμόδια με την προστασία της Χώρας Υπουργεία καθώς και ο Πρωθυπουργός.

Είναι βέβαιο και αν κρίνουμε αρνητικά δημοσιεύματα της Γερμανίας κατά της Τουρκίας, αυτή τη φορά στα σύνορα της Ευρώπης στον Έβρο, ότι ο Ερντογάν, θα το σκεφθεί δυο φορές για να ξεκινήσει κάτι ανάλογο με τον Μάρτιο του 2020.

Βέβαια με τον Ερντογάν ποτέ μη λες ποτέ.