Καβάλα και Ξάνθη στο έλεος των απατεώνων

ΞΑΝΘΗ: Ακόμη ένα θύμα των απατεώνων. Αφαίρεσαν από τον λογαριασμό της 5.100 ευρώ

Δυστυχώς οι απατεώνες και οι τεμπέλιδες που ψάχνουν εύκολο χρήμα συνεχίζουν την δράση τους και εξαπατούν τον κόσμο της Ξάνθης, παρά τις νουθεσίες της αστυνομίας και την κοινοποίηση μέσω των τοπικών ΜΜΕ των ανακοινώσεων για άλλους παθόντες. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες αναζητούνται.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 22-5-2022, εξαπάτησε ημεδαπή στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συναλλαγής της παθούσας μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, άγνωστος δράστης κατάφερε να πραγματοποιήσει μεταφορές χρημάτων, συνολικού ύψους 5.100 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

ΚΑΒΑΛΑ: Άλλα 3.500 ευρώ έκαναν «φτερά» εξ αιτίας απατεώνων – Τους ψάχνει η αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 18-5-2022, εξαπάτησε ημεδαπό στην Καβάλα. Συγκεκριμένα, ο δράστης απέστειλε μήνυμα (sms) στον παθόντα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα και το οποίο τον προέπεμπε να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του κωδικό σε σύνδεσμο (link) που περιείχε για την ολοκλήρωση ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής, με αποτέλεσμα να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του και να μεταφέρει χρηματικό ποσό, ύψους 3.500 ευρώ Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.