ΧΑΤΖΗΓΓΕΝΕ ΙΡΦΑΝ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΡΟΦΑΕΛΑ

 

 Σε ανακοίνωσή του ο κ. Χατζηγγενέ, Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης  μας γνωρίζει ότι είχε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο της Διοικήτριας ανεξάρτητα αν το νοσοκομείο της Ξάνθης είναι το χειρότερο σε όλη την Περιφέρεια. Η άτυπη προεκλογική περίοδος, όπως δείχνουν τα πράγματα ξεκίνησε..

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση είχα με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης, προκειμένου να ενημερωθώ διά ζώσης για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής μας.

Είναι κοινός τόπος ότι το Νοσοκομείο μας αντιμετωπίζει σημαντικές ελλείψεις, κυρίως σε προσωπικό, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν άμεσα ώστε το ίδρυμα να παρέχει τις δέουσες υπηρεσίες υγείας.

Η κα Ροφαέλα αγωνίζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ενταθεί και λόγω της κρίσης του κορωνοϊού και στον αγώνα αυτό συστρατευόμαστε και εμείς από το δικό μας μετερίζι.

 

Ο στόχος μας παραμένει η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της Περιφέρειας μας και τον υπηρετούμε με αμείωτη ένταση και επιμονή έως ότου τα αιτήματα μας φτάσουν σε εκείνους που είναι αρμόδιοι να τα λύσουν.