Βρέθηκε το χωριό που ο δήμαρχος Ξάνθης τίμησε τους Πόντιους

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ – ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Δήμαρχος Ξάνθης στα Κομνηνά

στις εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

 

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε και τον καυτηριασμό από την αντιπολίτευση για το που τελικά παραβρέθηκε ο δήμαρχος για να τιμήσει την Γενοκτονία των Ποντίων δηλαδή στα Κομνηνά ή το Καρυόφυτο η παρεξήγηση λύθηκε αφού η δημοτική αρχή το διόρθωσε με ανακοίνωσή της και ζητά συγνώμη, προφανώς από τους Ποντίους που όπως φάνηκε μπέρδεψε τα χωριά του Δήμου που επισκέφθηκε.

Πριν από την διευκρίνιση για το που τελικά παραβρέθηκε ο δήμαρχος, ακολούθησε μπαράζ ανακοινώσεων από:

Σάββας Μελισσόπουλος.

Ωραίες οι φωτό από τη χθεσινή μέρα, αλλά κ.Δήμαρχε Ξάνθης από ότι θυμάμαι η εκδήλωση στην οποίαν ήσασταν παρών έγινε στα Κομνηνά και όχι στο Καρυόφυτο όπως λέει το δελτίο τύπου του Δήμου…

Μπορεί βέβαια εσάς να σας φαίνονται όλα ίδια, μπορεί να έχετε εγκαταλείψει την ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης στην τύχη της, αλλά τουλάχιστον ξεχωρίστε τα Κομνηνά από το Καρυόφυτο ….

Κάτι είναι κι αυτό για αρχή…

Άλλο Λωζάνη λοιπόν κι άλλο Κοζάνη…

ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Ντάξει λογικό ο Δήμαρχος να μην ξέρει σε πιο χωριό ήταν αφού έτσι και αλλιώς όλες οι ψεύτικες υποσχέσεις του ίδιες είναι για ολα τα χωριά της ορεινής περιοχής , αλλά ένας χριστιανός δεν βρεθηκε να του πει που βρίσκετε; Έχετε φτάσει την ανικανότητα σε άλλο επίπεδο πια!!!

Ώσπου τελικά ακολούθησε η δήλωση του δημάρχου με τροποποιημένο το όνομα του χωριού όπου τιμήθηκαν οι Πόντιοι.

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων που πραγματοποιήθηκαν στα Κομνηνά την Κυριακή, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Ο Δήμαρχος, στο μήνυμά του, τόνισε: «Τιμούμε σήμερα τα θύματα της ποντιακής γενοκτονίας, ως ελάχιστη συμβολική πράξη, απέναντι στις ψυχές που χάθηκαν. Είναι χρέος μας απέναντι στην ιστορία μας. Είναι όμως χρέος και όλου του κόσμου να αναγνωρίσει την Ημέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων, όπως και όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της Ανθρωπότητας, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη προσήλωσή του στο σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης παραβρέθηκε στα Κομνηνά στις εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και ΟΧΙ στο Καρυόφυτο, όπως γράψαμε.

Ζητούμε συγγνώμη.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Σίγουρα δεν είναι κακό ο δήμαρχος στην ανακοίνωση του να μπερδέψει τα χωριά του δήμου του.

Ο συγκεκριμένος όμως δήμαρχος δεν συγχωρείται γιατί η τρίχρονη πορεία του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, είναι μία πορεία τραγικών σφαλμάτων έως και πολύ τραγικών.

Το συγκεκριμένο λάθος του δημάρχου, αγγίζει τα όρια της τραγικότητας, γιατί αυτόματα συνδέεται με το πάρε δώσε που έχει με τον ψευτομουφτή που τον νομιμοποιεί συμμετέχοντας στις διάφορες  θρησκευτικές εκδηλώσεις της μειονότητας, όπου σημειωτέο συμμετέχουν και ανθέλληνες του κόμματος DEP.

Με δεδομένο ότι η Πόντιοι την συγκεκριμένη ημέρα και στο συγκεκριμένο χωριό τιμούσαν την Γενοκτονία των προγόνων τους, θα έπρεπε να κάνουν τον δήμαρχο διπλά προσεχτικό.

Δεν είναι απλά ένα λάθος και ένα μπέρδεμα των ονομάτων κάποιων χωριών, είναι η γενικότερη στάση του δημάρχου στα Εθνικά Θέματα και την ιστορία των δημοτών του.