ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΣΑΤΥΡΑ – «Γεμάτη» και η δεύτερη μέρα εργασιών του Επιστημονικού Συνεδρίου στην Ξάνθη

ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: ΚΑΙ ΤΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ

Τι πλήρωσαν;

Διαβάστε

«Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίστηκε το Σάββατο το Επιστημονικό Συνέδριο στην Ξάνθη, καθώς αιρετοί, τεχνοκράτες, στελέχη των ΟΤΑ, συμμετείχαν στις ενδιαφέρουσες ενότητες που εξελίχθηκαν σε διάφορα σημεία μέσα στην πόλη. Το παρόν έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός» Από την τσέπη του πλήρωσε για να έρθει; Όχι βέβαια αυτά τα αναλαμβάνουν οι Ξανθιώτες και συνεχίζει η ανακοίνωση. «Σήμερα, δεύτερη ημέρα των εργασιών, πραγματοποιήθηκαν 14 Θεματικά Εργαστήρια, από αιρετούς, τεχνοκράτες και ειδικούς επιστήμονες, με 90 παρεμβάσεις – ομιλίες από καλές πρακτικές και εφαρμογές σε θέματα των ΟΤΑ, που αφορούν στην κινητή και ακίνητη περιουσία, (Δεν έγινε αναφορά στην ακίνητη περιουσία του δήμου η οποία αγοράζεται με λεφτά των Ξανθιωτών και μετά πουλιέται σαν ιδιωτική από αυτούς που έχουν ηθικά και νομικά την υποχρέωση να την προστατεύουν.

Επίσης δεν έγινε αναφορά στο γεγονός ότι η δημοτική περιουσία – βλέπε Δημοτική Αγορά καθημερινά φθίνει, είναι ασυντήρητη και ένα στολίδι του δήμου καθημερινά χάνει την αξία του.

 ΒΛΕΠΕ κλειστό πάρκινγκ.

ΒΛΕΠΕ κλειστό κολυμβητήριο.

 ΒΛΕΠΕ κλειστό  Α παιδικό σταθμό.

 ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΛΕΓΌΜΕΝΟ AKROBAT που κατοικούν νυχτερίδες και αράχνες…

ΒΛΕΠΕ… μη βλέπεις άλλο φτάνει.)

«…την αγροτική γη», (Βλέπε τους αγρότες στην ορεινή περιοχή της Σταυρούπολης που δεν έχουν οι ίδιοι να πιούνε νερό, πόσο μάλλον να ποτίσουν τα χωράφια τους),

ΒΛΕΠΕ κατοίκους των Κιμερίων που από το δημοτικό νερό ποτίζουν τους μπαξέδες τους και αυτό το νερό το πληρώνουν όλοι οι άλλοι γιατί τυχαίνει από τους Κιμεριώτες ο Μ. Τσέπελης να ζητά την ψήφο τους και ας πάει και το παλιάμπελο)

« … τους υδατικούς πόρους», (ΒΛΕΠΕ την αξιοποίηση του Κόσυνθου)

« … την τοπική υγεία», (ΒΛΕΠΕ τα δημοτικά ιατρεία)

« … την τήρηση διαδικασιών, την περιβαλλοντική νομοθεσία, τις πράσινες προμήθειες»,(Εδώ δεν ξέρουμε να πούμε με βεβαιότητα αν οι απευθείας αναθέσεις είναι πράσινες κόκκινες ή μωβ και επίσης δεν γνωρίζω αν στο συνέδριο αυτό το θέμα αναλύθηκε διεξοδικά)

« …. την πράσινη ενέργεια», (αν συμπεριλαμβάνει και τα πράσινα άγρια άλογα του ορεινού όγκου της Σταυρούπολης που είναι χειμαδιό και κανένας δημοτικός άρχοντας, είτε είναι ορεινός, είτε πεδινός δεν νοιάστηκε ποτέ να τα κάνει ατραξιόν για να προσελκύσει επισκέπτες)

« … την εισαγωγή καινοτομίας με ψηφιακές εφαρμογές για την οικονομική διαχείριση πόρων & εκκαθάριση δαπανών, την διαχείριση, ψηφιοποίηση & φύλαξη αρχείων, όπως και την ανάπτυξη συστημάτων κατάρτισης και αναβάθμισης δεξιοτήτων για το ανθρώπινο δυναμικό της ΤΑ.

Τις εισηγήσεις στα θεματικά εργαστήρια συντόνισαν 47 αιρετοί, τεχνοκράτες και ειδικοί επιστήμονες στα αντίστοιχα θέματα».

 

Τελικά, όπως μας λέει το απλήρωτο, σε εμάς τουλάχιστον, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του δημάρχου … Η Ξάνθη έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά τα χρήματα από τους Ξανθιώτες για να περιποιηθεί τους Συνέδρους και περάσαν αυτοί καλά και μείς χειρότερα.

Κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε τα γούστα της δημοτικής αρχής