Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής που εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, πάλι για διακίνηση λαθρομεταναστών

 

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ή ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ;

 

Από την πιο κάτω είδηση βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η Χώρα μας πλέον έχει χάσει τον έλεγχο αφού αλλοδαποί εγκληματίες οι οποίοι μπαίνουν παράνομα στην χώρα, ξεκινούν την παράνομη «σταδιοδρομία» τους, συλλαμβάνονται, αφήνονται με κάποιο τρόπο ελεύθεροι, εκδίδεται ένταλμα σύλληψης,  ξανά συλλαμβάνονται για το ίδιο έγκλημα.

 Κανένας δεν γνωρίζει αν μετά από μικρό χρονικό διάστημα που θα συλληφθεί στον Έβρο, θα κάνει και πάλι διακίνηση λαθρομεταναστών, ναρκωτικών και όπλων, αφού αυτή η περίεργη συμπεριφορά της πολιτείας, ενθαρρύνει κάθε κακοποιό στοιχείο, από κάθε γωνιά της γης να έρθει και να κάνει «καριέρα» στο έγκλημα στον τόπο μας.

 Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη αλλοδαπού,  ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας παράνομους  μετανάστες

Συνελήφθη την Παρασκευή  το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ροδόπης για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

 Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την  προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ;

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν αβίαστα:

Πρώτον, πώς μπήκε στην Χώρα;

Γιατί δεν απελάθηκε;

Μήπως ζήτησε και άσυλο και η Ελληνική πολιτεία εξετάζει το αίτημά του ενώ παράλληλα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του;

Αν ναι καταργήθηκε ο φάκελος με την αίτηση του και υλοποιήθηκε, αυτόματα η απέλαση του ή ο εγκλεισμός στην φυλακή;

Επιτέλους η πολιτεία πότε θα σκύψει και θα δει το όλο θέμα που πλέον θεωρείται Εθνικό;

Θα μπορέσει η πολιτεία επιτέλους να εφαρμόσει την ισονομία;

Γιατί υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση του Έλληνα πολίτη ο οποίος συλλαμβάνεται για το ίδιο έγκλημα και με «συνοπτικές» διαδικασίες εφαρμόζεται ο νόμος και στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες όχι;

Γιατί η πολιτεία τιμωρεί άμεσα και στο γράμμα του νόμου τους Έλληνες πολίτες έναντι των λαθρομεταναστών;

Γιατί παραδείγματος χάριν δουλέμποροι έκλεψαν το επαγγελματικό φορτηγό Ξανθιώτη επαγγελματία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον εν λόγω εγκληματία να μεταφέρει λαθρομετανάστες με το φορτηγό του Ξανθιώτη επαγγελματία και ενώ το δικαστήριο σε δίκη που ακολούθησε αποφάνθηκε ότι ο εν λόγω Ξανθιώτης επαγγελματίας ουδεμία σχέση είχε με το έγκλημα, δεν του επεστράφη το φορτηγό αυτοκίνητο του, το οποίο κατασχέθηκε, για να μπορέσει να συνεχίσει την δουλειά του; Ούτε λόγος βέβαια για να αποζημιωθεί από το κράτος αφού το ίδιο κρατούσε το φορτηγό του ως πειστήριο εγκλήματος παρόλο που αθωώθηκε.

Δυστυχώς όπως δείχνει η συμπεριφορά της πολιτείας, μπορεί ο επαγγελματίας να αθωώθηκε, αλλά το φορτηγό του και η δουλειά του θεωρήθηκε  έγκλημα και ο Ξανθιώτης, από την ίδια την πολιτεία, καταδικάστηκε στην φτώχια και την ανέχεια.

Η συνέχεια γνωστή, ο επαγγελματίας χωρίς το φορτηγό του έκλεισε την μικρή του επιχείρηση.

Δυστυχώς ενώ η ίδια η πολιτεία με τις αποφάσεις της καταστρέψει Ελληνικές οικογένειες, επιτρέπει στους λαθρομετανάστες να «εκτελούν» κατά γράμμα τον ποινικό κώδικα ελεύθεροι και έχοντας απλά κάποιο ένταλμα σύλληψης να τους βαραίνει το οποίο από τύχη, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση υλοποιείτε

ενώ  σε παρόμοια περίπτωση, ο Έλληνας πολίτης, θα σαπίσει στην φυλακή ή θα εξοντωθεί οικονομικά από την ίδια την πολιτεία.

Μήπως άραγε οι Έλληνες Πολίτες να δηλώσουν αλλοδαποί στην ίδια τους την Χώρα;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

info@xanthitimes.gr