Πλήρωνε εσύ, Ξανθιώτη…

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος ζητά από το προεδρείο της ΔΕΥΑΞ, προκειμένου να πληροφορηθούν οι Ξανθιώτες μία ανακοίνωση, που να εξηγούν στους καταναλωτές και «πελάτες» της ΔΕΥΑΞ για το τι ακριβώς συνέβη και στους λογαριασμούς φαίνονται ενδείξεις του τύπου «τόκοι» τόκοι χαρτοσήμων που ανεβάζουν το τελικό ποσό πληρωμής.

Γράφει στα μέσα δικτύωσης ο πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος.

Μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Ξάνθης και στα Δημοτικά τέλη, ζητήσαμε να κάνουν… τόκους, χαρτόσημα και εγκληματικά λάθη πληρώνουμε;;;

Πρόεδροι κι Αντιπρόεδροι, κάποια ανακοίνωση… θα βγάλετε;;

Αξίζει βέβαια να αναφερθούν τα σχόλια των συνδημοτών μας κάτω από την ανάρτηση του πρώην δημάρχου.

Όνομα ….

Για 50 ευρώ ληξηπρόθεσμα βαλανε τόκο 14 ευρώ οι αρχιτοκογλύφοι

(Όνομα….)

Καλά τώρα μιλάμε για την ΔΕΥΑΞ την μεγαλύτερη απάτη κ λαμογια με οποιαδήποτε δημοτική αρχή έχει περάσει απ’ την Ξάνθη μας. Αυξημένα τιμολόγια κ βαρβατοι μισθοί που οι περισσότεροι δεν το αξίζουν καν. Θα πρέπει να γίνει ολική κάθαρση κ ξανά απ’ την αρχή για να πάει μπροστά.

(Όνομα…)

(όνομα) Νομίζω ότι δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.. Η ΔΕΥΑΞ επί Δημάρχου Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος κατάφερε να πάρει την ευθεία της, να σταματήσει τον κατήφορο που είχε και μαζί και τις λαμογες που γινόταν από τους γνωστούς που τώρα βρίσκονται στα δημαρχιακά έδρανα, να έχει τιμολόγια για ευάλωτους πολίτες και πάρα πολλά ακόμη. Ο τότε πρόεδρος της ο κ. Marinos Sdrevanos ήταν πρωτοπόρος και έδινε λύσεις σε πολλά προβλήματα.!! Αλλά η ολική κάθαρση για να έρθει πρέπει ο κόσμος να εμπιστευθεί αυτόν που μπορεί να την κάνει… Και ξέρουμε πολύ καλά ποιος μπορεί!!!!!!

Απάντηση2 ώρ. Τροποποιήθηκε

(Όνομα)

… (όνομα) δεν ανέφερα ονόματα κ καταστάσεις. Απλά εξέφρασα αυτό που λέει ο κόσμος της πόλης μας…. αυξημένα τιμολόγια που οι άλλες πόλεις της Ελλάδας δεν τα έχουν κ βαρβάτοι μισθοί που πάρα πολλοί εκεί μέσα δεν αξίζουν να παίρνουν. Το έργο γενικά του προηγούμενου δημάρχου της πόλης μας το έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ καλά κ σε πάρα πολλά του βγάζω το καπέλο.

(όνομα)

… (όνομα) Έτσι ακριβώς.. Ένας άξιος δήμαρχος και ένας επίσης άξιος πρόεδρος!