Για μια ακόμη φορά ρεζίλι η Ξάνθη.

Τι λέει σε ανάρτηση του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Αντωνιάδης για τις θέσεις του Κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο και τι πράττουν  τα τοπικά στελέχη, όπως ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης.

Ανέστης Αντωνιάδης

Γειά σας.

Προχθές έγιναν οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τα όργανα του, την ονομασία του και τους σύνεδρους του, για το 3ο συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που θα διεξαχθεί στις 20 με 22 Μαΐου 2022.

Την ίδια ώρα είχαμε το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέα Δημοκρατίας! Δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε αυτό το συνέδριο τα κάτωθι, (σας παραθέτω, κάποιες ενδεικτικές εκφράσεις του από την ομιλία του) που έχουν άμεση σχέση με το αξιακό θέμα που θα θέσω.

«Η κυβέρνηση σηκώνει τα μανίκια και το κόμμα τη σημαία ενός πιο δυναμικού ανοίγματος στην κοινωνία. Δεν κοροϊδέψαμε τους πολίτες.». «Σας θεωρώ πρεσβευτές της ΝΔ σε όλη τη χώρα. Ο κυβερνητισμός και ο παραγοντισμός καραδοκούν πάντα. Να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μην υποτιμάμε τις επιτυχίες μας. Να προβάλλετε το κυβερνητικό έργο δίπλα στη σεμνότητα της παράταξής μας.». «Οι νέοι είδαν μια κυβέρνηση να αναγνωρίζει ότι οι μισθοί παραμένουν χαμηλοί. Είδαν οι πολίτες μια κυβέρνηση που κάνει επιτέλους κάτι για να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.» «Θα εκλέξουμε σε λίγο τη νέα μας Πολιτική Επιτροπή και μαζί με όλα τα μέλη της ΝΔ θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να πάμε την Ελλάδα μπροστά με οδηγό αυτές τις τέσσερις λέξεις: Δίπλα στον κάθε πολίτη».

Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Αυτό το τριήμερο ήταν ευκαιρία να βρεθούμε ξανά από κοντά. Αυτό το σμίξιμο υπήρξε για μένα μια μεγάλη τονωτική ένεση χαράς και αισιοδοξίας». Ας κρατήσουμε την λέξη ΤΡΙΗΜΕΡΟ!

Πάμε τώρα στο επισυναπτόμενο έγγραφο του Δήμου Ξάνθης, από την Διαύγεια, το οποίο μας αποδεικνύει ότι έχουμε την επιδότηση των οδοιπορικών και της διανυκτέρευσης στελέχους της ΝΔ, δεν εξετάζουμε το πρόσωπο, αλλά την ενέργεια και την πρακτική, ειδικά του Δημάρχου που είναι και στέλεχος της ΝΔ, για να κατεβεί στο συνέδριο με τα έξοδα πληρωμένα από τους δημότες Ξάνθης, από τον δημοτικό, δημόσιο εν γενικεύσει κορβανά. Την ίδια ώρα που αρκετά νέα στελέχη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από την περιφέρεια δεν έβαλαν υποψηφιότητα να κατέβουν στο συνέδριο, γιατί δεν μπορούσαν οικονομικά να ανταπεξέλθουν σε ένα τέτοιο ταξίδι και φυσικά και αρκετοί που εκλέχθηκαν εάν δεν υπάρχουν ομάδες, γκρουπάκια για να κατεβούν και να μειώσουν τα έξοδα, δεν θα κατέβουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Επί του θέματος μας λοιπόν, πολύ ωραία τα λόγια του κ. Μητσοτάκη στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, αλλά η συγκεκριμένη ενέργεια, που εφόσον έχει δημοσιοποιηθεί στα τοπικά ΜΜΕ, αρά τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, οφείλαν να ενημερώσουν τα κλιμάκια τους, δεν έχουν κάνει τίποτα, δείχνει επι του πρακτέου βάση της ομιλίας του τα εξής:

Το κόμμα της ΝΔ σηκώνει τα μανίκια και με σημαία την κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση κάνει άνοιγμα μόνο στα στελέχη του και κοροϊδεύει την κοινωνία. Ο κυβερνητισμός και ο παραγοντισμός είναι έννοιες ταυτόσημες. Μετά από 12 χρόνια συνεχομένης κρίσης, η παράταξη της ΝΔ είναι αμετανόητη, δεν αναγνωρίζει κανένα λάθος της. Δεν υπάρχει καμία σεμνότητα, μιας και την συγκεκριμένη ενέργεια την επιβραβεύσαμε εκλέγοντας το στέλεχος στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος. Όχι, πραγματικά ΕΥΓΕ. Οι νέοι την ώρα που βλέπουν τους μισθούς τους στα τάρταρα, βλέπουν άλλους νέους να κάνουν τριήμερες εξόρμησες με τα έξοδα ALL-INCLUSIVE. Φυσικά, την εξουσία η παράταξη της ΝΔ την θεωρεί δεδομένη, διότι μόνο έτσι μπορούν να δικαιολογηθούν τέτοιες συμπεριφορές και σίγουρα η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, είναι όμως σίγουρα, Δίπλα στους Δικούς της Πολίτες!

Από την εδώ Δημοτική Αρχή δεν περιμένω τίποτα, είναι γνωστές άλλωστε οι τακτικές της, άρτος και θεάματα, απευθείας αναθέσεις και απύθμενο θράσος. Αλλά από τον κ. Μητσοτάκη περιμένω την αντίδραση του, για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Για την ακρίβεια ως πολίτης αυτής της χώρας την ΑΠΑΙΤΩ!