Αλέξανδρος Μουστακίδης: Εσείς φέρατε το κόμμα μόνο 8 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βροντά και αστράφτει σε ανάρτηση του το κομματικό στέλεχος της ΝΔ δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης με όλα αυτά που γίνονται στην ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη. Εμείς απλά θα προσθέσουμε ότι μετά την παταγώδη  αποτυχία της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη στις επόμενες Εθνικές Εκλογές και που σίγουρα θα τεθεί θέμα ηγεσίας του κόμματος, τα τοπικά «τσανάκια» της Ξάνθης που θα κρυφτούνε; Ή μήπως θα αρχίσουν να γλύφουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος για να αναρριχηθούν και πάλι σε θέσεις εξουσίας;

Διαβάστε με προσοχή, οι πραγματικοί αγωνιστές τις ΝΔ και σημειώστε όλα αυτά που γράφει ο Αλέξανδρος Μουστακίδης, ένας αγνός και αγωνιστής ΝΔημοκράτης.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο Ελληνικός Λαός και επειδή εγώ τολμώ να υπογράφω κάθε έγγραφο εδώ και χρόνια ως κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και τολμώ να το στέλνω πάντα με όνομα και υπογραφή στο γραφείο του Πρωθυπουργού, σήμερα ήρθε η στιγμή να πω για δημοσκοπήσεις για να ξέρει ο κάθε Έλληνας Πολίτης και ο κάθε αγωνιστής της Νέας Δημοκρατίας που τον έχετε κάνει απών αφού πήρατε ψήφους, ότι σήμερα αυτή τη στιγμή το κόμμα, το δικό μου το κόμμα, των αγωνιστών της παράταξης, είναι 8 μονάδες πίσω από τον σύριζα. Εσείς φέρατε το κόμμα εκεί και το κάνατε τσιφλίκι σας βάζοντας τα παιδιά σας όπως ο Γεωργιάδης και μετά θέλετε  να πείτε τι ότι είστε δίκαιοι, ότι είστε έντιμοι και ότι αγωνίζεστε για την ισότητα. Αυτά όλα τα αναφέρω γιατί θέσεις μπορεί να είχα, μπορεί να με τιμάει κάθε ώρα και κάθε στιγμή ο Ελληνικός Λαός, όμως το ψέμα και την κοροϊδία την σιχαίνομαι.

Τα παιδιά του Ελληνικού Λαού, δίνουν αγώνα κάθε ώρα και κάθε στιγμή στο να βρουν δουλειά και ο κύριος Γεωργιάδης ο Υπουργός, έβαλε μέσα σε λίγες ώρες την κόρη της γυναίκας του σε δουλειά.

Αυτό που έγινε δεν έχω δει κανένα μέχρι και τώρα, και δεν έχω δει υπεύθυνα καμία ανακοίνωση διάψευσης του κόμματος που υπηρετώ. Θα περιμένω να δω τι θα πείτε γιατί τώρα όλοι έχετε ευθύνη και σας αφορά όλους. Και για να έχετε και γνώση ακριβώς αυτά έγραψα και στον ίδιο τον Υπουργό και ακόμα δεν πήρα απάντηση, μία απάντηση που όφειλε δημόσια να τη δώσει στους Έλληνες Πολίτες και στους αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας.

Χίλιες φορές τώρα εκλογές για να φύγει η σαπίλα αυτή από την παράταξη και να βγει στην επιφάνεια το υγιές κομμάτι της παράταξης.

Είπαμε μία φορά σας δικαιολογώ άντε και δεύτερη, εσείς όμως πλέον έχετε ξεφύγει και έχετε την εντύπωση ότι πήρατε μία θέση και είστε βασιλιάδες.

Κούνια που σας κούναγε, αυτή είναι η φράση του κάθε Έλληνα Πολίτη και του κάθε έντιμου κομματικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η γνώμη του κάθε Έλληνα Πολίτη όταν τον βλέπεις κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Εσείς, ακόμα και αυτό δεν το κάνετε γιατί ντρέπεστε και ειλικρινά αναρωτιέμαι πως θα έρθετε και θα μιλήσετε στους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας.

Τι θα τους πείτε όταν θα σας βομβαρδίζουν με επιχειρήματα.

Για να σας δω τώρα πως θα έρθετε και ποιο θα είναι το νέο ψεύτικο αφήγημα σας. Δεν βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι υπάρχουν και υγιείς δυνάμεις στο κόμμα μου όμως δυστυχώς είναι πολύ λίγα αυτά τα άτομα, και ξέρω ότι ακόμα και τώρα, προσπαθούν έστω και αν έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Εκλογές εδώ και τώρα για να δείτε και στην πράξη που είναι τα πραγματικά ποσοστά του κόμματος.

Σαφέστατα μετά την συντριβή του κόμματος η Νέα Δημοκρατία πάει για νέο αρχηγό κάτι που ήδη το συζητάνε έντονα πολιτικά στελέχη.

Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης