ΞΑΝΘΗ: 17.000 ευρώ έκαναν φτερά από ηλικιωμένη, όταν απατεώνες της είπαν ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται χειρουργείο

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ  ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

Πότε θα μπει φρένο;

Είναι γεγονός ότι οι απατεώνες στην Ξάνθη έχουν αποθρασυνθεί και το ένα θύμα διαδέχεται το άλλο. Φαίνεται πώς βρήκαν πρόσφορο έδαφος γιατί οι Ξανθιώτες και γενικότερα οι Θρακιώτες είναι φιλόξενοι και εύπιστοι.

Καιρός είναι η αστυνομία να βάλλει φρένο σε αυτό το έγκλημα και οι δικαστές να εξαντλήσουν όλοι τους την δικαιοδοσία μέχρι να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο που εδώ και αρκετά χρόνια ταλανίζει την κοινωνία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 30-4-2022, εξαπάτησαν ηλικιωμένη ημεδαπή στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη, προφασιζόμενος ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, πείθοντάς την να εναποθέσει το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ σε σακούλα, τα οποία παρέλαβε άγνωστος  συνεργός του. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.