«Τσίπουρο» Μελισσόπουλου με τα ΜΜΕ και φόντο την εξωστρέφεια

 

Το Σάββατο το μεσημέρι σε γνωστή ταβέρνα της πόλης ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους» και επικεφαλής των «4» κάλεσε τα ΜΜΕ και τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου χαλαρά να ξεδιπλώσει και στα πλαίσια του προγράμματός του, αυτά που θέλει για την πόλη αν οι συνδημότες μας τον εκλέξουν για δήμαρχο.

Αξίζει να τονισθεί ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος ασκεί μία «ευγενική», κόσμια  και ίσως εσωστρεφή αντιπολίτευση.

Η μόρφωση και ο ευγενικός του χαρακτήρας ίσως για πολλούς να θεωρείται το αδύνατο σημείο του αλλά για τους σκεπτόμενους δημότες ίσως μετατραπεί σε όπλο ανάσχεσης της αγραμματοσύνης και την λογική του «όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω» που προβάλλει η παρούσα διοίκηση του δήμου ως πλεονέκτημα.

Καταγράψαμε πλέον την διάθεση του Σ. Μελισσόπουλου να θέλει να κοινωνήσει αυτήν την ευγένεια στον πολιτικό περίγυρο, σημειώνοντας όμως  ότι ο λόγος του να περικλείει πλέον, σχεδόν μόλις ένα χρόνο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές την εξωστρέφεια και την πιο δυναμική παρουσία του ιδίου και των στελεχών του.

Είναι η μόνη παράταξη που δεν είχε διαρροές με δέλεαρ από την πλευρά του δημάρχου αντιμισθίες και οφίτσια από τον κύριο κορμό της παράταξης του και αυτό σηματοδοτεί κατά την ταπεινή μας εκτίμηση ότι η παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου, παρόλο που την πολεμούν «ομοαίματα» οικογενειακά πολιτικά «τζάκια», αποτελεί έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο για τον Μ. Τσέπελη, ο οποίος πέρασε για λίγο από το τραπέζι που διοργανώθηκε και συνέχισε την επίδειξη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Φ. Παπαδόπουλος, του νέου του κοστουμιού του.

Έκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή του Κ. Παπαδόπουλου πρώην αντιδημάρχου Σταυρούπολης επί δημαρχίας Χ. Δημαρχόπουλου στην συνεστίαση ο οποίος όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ήταν περαστικός και δεν αρνήθηκε την πρόσκληση να πιεί ένα τσίπουρο με τον Σ. Μελισσόπουλο.

Αλήθεια ή ψέματα το μέλλων θα δείξει αν αυτό το τσίπουρο κρύβει και άλλες εκπλήξεις αναφορικά πάντοτε με το πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ