ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Μπήκε στο ιερό για να «ψήσει» τον ιερέα να τον ψηφίσει;

Μου μετέφεραν ότι η επίσκεψη του δημάρχου στα ορεινά την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, είχε σαν κύρια αποστολή την συλλογή ψήφων για τις επερχόμενες εκλογές.

Κάναμε σχετική αναφορά σε προηγούμενο άρθρο, όμως εκείνα που τα «σπάει» όλα στην κυριολεξία είναι τα δύο παραπολιτικά που μας εξασφάλισε φίλος.

Το πρώτο αφορά την είσοδο του δημάρχου στο ιερό ναού χωριού που επισκέφθηκε γιατί πληροφορήθηκε ότι ο ιερέας δεν θα τον ψηφίσει και μπήκε μέχρι και το ιερό για να κάνει προεκλογικό αγώνα.

Πραγματικά δεν έχει τον Θεό του ο άνθρωπος και βέβαια όλο αυτό  έχει την λογική του εξήγηση.

Η ματαιοδοξία, πλεονεξία και ο έρωτας με την εξουσία είναι αυτή που σπρώχνει τον δήμαρχο να εμπλέκεται σε πράγματα που δεν τιμούν την θέση του.

Η δεύτερη γκάφα του δημάρχου που προέρχεται ξεκάθαρα από την λογική του «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω», έγινε όταν, όπως μου λένε, όταν ο δήμαρχος μπήκε σε καφενείο του Δαφνώνα όπου μέσα υπήρχαν δύο όλοι κι όλοι θαμώνες μεσήλικοι και ο ένας εξ αυτών ήταν υλοτόμος.

Όταν ο υλοτόμος γκρίνιαζέ στον δήμαρχο επειδή δεν έχει κάνει τίποτε για την περιοχή, ο δήμαρχος μέσα στην αφέλεια του ή την αίσθηση ότι μιλάει σε αγράμματους και αφελείς, του είπε ότι θα τους κάνει παιδική χαρά.

Λογικό είναι ότι ο υλοτόμος μόνο που δεν πήρε κανένα μαγκούρι να τον κυνηγήσει από το χωριό, του είπε ότι το χωριό δεν έχει παιδιά λόγω της ανεργίας και αυτός θα τους έκανε παιδική χαρά;

Σαφώς και αν είναι έτσι ακριβώς όπως μου τα μεταφέρανε αυτό που συνέβη σε καφενείο του Δαφνώνα, αποδεικνύει περίτρανα ότι ο δήμαρχος ζει σε έναν άλλο κόσμο.

Μάλιστα ακούστηκε σε «πηγαδάκι» ότι πλέον ο δήμαρχος δεν ασχολείται με την διοίκηση, και ότι όλα τα δρομολογεί ο Φανουράκης και ότι ο δήμαρχος απλά απολαμβάνει την εξουσία και πραγματοποιεί το όνειρό του.

Βέβαια όταν σε κάποιες αναλαμπές της πορείας του στο «δημαρχιλίκι» αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κίνδυνος να του φύγει η κουτάλα της εξουσίας, επιδίδεται σε άγρα ψήφων με άγαρμπο και ευτελή τρόπο όπως αυτό έγινε στα χωριά της Ορεινής Σταυρούπολης.

Α.Π.