Ο Γιάννης Μπόσβελης για το κολυμβητήριο: “Από την αφάνεια ξαφνικά στην επιφάνεια όλοι τους”. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Σε ανάρτηση του ο Γιάννης Μπόσβελης  αναφορικά με την λειτουργία του Κολυμβητηρίου Ξάνθης  αναρωτιέται  εάν από τη δημοτική αρχή τηρηθούν τα πρωτόκολλα περί της αδειοδότησης συλλόγων, χρησιμοποίησης του κολυμβητηρίου, σε συλλόγους που δεν έχουν πάρει αριθμό μητρώου σωματείου, όπως ορίζει η Γ.Γ.Αθλητισμου και ο κος Αυγενακης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Πιάσαμε Απρίλη…

Πλησιάζουν οι μέρες που ο υδράργυρος θα αρχίσει να σταθεροποιείται οπότε και τα νερά του κολυμβητηρίου μας θα είναι ζεστά και πιστεύουμε να λειτουργήσει.

Τυμπανοκρουσιες και φωτογραφίσεις συνθέτουν τον πολυάριθμο αριθμό συλλόγων που θα παρευρεθούν στα πιθανά εγκαίνια εν μέσω, σαμπάνιας, συνέχιση φωτογραφικών ατραξιόν, και ένα παραλήρημα δημοσιογραφικό που θα συνθέτει περίφημα το φαντασμαγορικό γεγονός.

Βέβαια απουσιάζει ακόμη ο Ποσειδών, ο οποίος επάνω από τον Όλυμπο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και αναμένεται να επακολουθήσει και αυτός με την πρώτη βουτιά.

Από την αφάνεια ξαφνικά στην επιφάνεια όλοι τους.

Όταν αγαπάς το κολυμβητήριο, φωνάζεις, βγαίνεις φωτογραφίες για διαμαρτυρίες που ήταν κλειστό, πονάς οικονομικά, για να μην κλείσει ο σύλλογος που εκπροσωπείς, τρέχεις για τα παιδιά που είναι στον σύλλογο σου και για τους γονείς που σου τα εμπιστεύονται.

Αν ανοίξει λοιπόν να ξέρετε θα είναι πολλοί πάλι αυτοί που θα το δουν αλλιώς, μόνο και μόνο για την προσωπική τους προβολή, και εμείς θα μαστε πάλι εκεί όπως τα προβατάκια δίπλα τους.

Γιατί απλά αυτό μας αξίζει.

Υ.Γ. Βέβαια θέλω να δω από την υπάρχουσα δημοτική αρχή εάν θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα περί της αδειοδότησης συλλογων, χρησιμοποίησης του κολυμβητηρίου σε συλλόγους που δεν έχουν πάρει αριθμό μητρώου σωματείου, όπως ορίζει η Γ.Γ. Αθλητισμού και ο κος Αυγενακης.

Αναμένουμε λοιπόν.”