Έτοιμο το τμήμα κολύμβησης του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ. 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, καθώς όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε προς την οριστικοποίηση της ημέρας των επίσημων εγκαινίων.

Με την ημερομηνία έναρξης του κολυμβητηρίου να πλησιάζει η Διοίκηση του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ματθαίο Σαββίδη καθώς και οι υπεύθυνοι του τμήματος κολύμβησης είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών αλλά και διάφορα λειτουργικά θέματα του κολυμβητηρίου.

Το κολυμβητικό τμήμα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ είναι έτοιμο με τις προεγγραφές παιδιών να συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι ώρες προπονήσεων και τμημάτων.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχει έρθει σε συμφωνία με 5 προπονητές για κολύμβηση και υδατοσφαίριση (πόλο), οι οποίοι και πληρούν τις πρόσφατες αυστηρές και απαραίτητες προδιαγραφές άσκησης επαγγέλματος. Έφορος κολύμβησης έχει αναλάβει ο Στέφανος Παιτάρης, ενώ τεχνικός σύμβουλος ο καθηγητής Δημήτρης Γκαγκαλίδης.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Ματθαίος Σαββίδης, δήλωσε την πεποίθηση του ότι ο Ξανθιώτικος σύλλογος θα αφήσει εποχή και στα αθλητικά δρώμενα του υγρού στίβου, καθώς εκτός από τον οργανωτικό τομέα, υπάρχει έκδηλη θετική διάθεση για δημιουργία και έργο.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Στέφανο Παϊτάρη τηλ 6947706262.