Δωρεά 2 ανελκυστήρων ΑμΕΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης

Η JTI στηρίζει τα άτομα με αναπηρίες

 

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2022 – Η εταιρεία Japan Tobacco International προσέφερε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης δύο ανελκυστήρες ΑΜΕΑ που εξασφαλίζουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα άτομα με αναπηρίες, καθιστώντας τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο ακόμη φιλικότερο για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Η προσφορά αυτή της JTI πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί στην Ξάνθη και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Σύμφωνα με τη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, κα Γεωργία Καρούντζου: «Η επιχειρηματική κουλτούρα και νοοτροπία της JTI είναι ‘ανοιχτή’ και συμπεριληπτική και προάγει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες στην κινητικότητα και τη συμμετοχή στην κοινωνική ζωή. Οι ίδιες αρχές – της ισότητας, της ποικιλομορφίας και της συμπερίληψης – χαρακτηρίζουν και όλες τις κοινωνικές μας δράσεις με στόχο να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μιας Κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».

Η Japan Tobacco International στην Ελλάδα

Η JTI έχει αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 40 χρόνια και είναι σήμερα η 2η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην ελληνική αγορά.  Με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η εταιρεία συνεισφέρει ετησίως πάνω από το 2% των συνολικών φορολογικών εσόδων της χώρας από ΕΦΚ και ΦΠΑ καπνού ενώ προμηθεύεται συστηματικά τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά καπνά για τα προϊόντα της διεθνώς περισσότερο από 40 χρόνια. Εκτός από την εγχώρια αγορά, η JTI Ελλάδας έχει και την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας, άμεσα απασχολώντας συνολικά 300 εργαζόμενους. Το 2022 η JTI Hellas πιστοποιήθηκε από το Top Employers Institute ως Κορυφαίος Εργοδότης για 10η συνεχή χρονιά, ενώ είναι η 2η συνεχής χρονιά που η εταιρεία αναγνωρίζεται ως Νο.1 Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα.

Η JTI διαθέτει σήμερα τόσο παραγωγική όσο και εξαγωγική δραστηριότητα στη χώρα. Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα και την αξία της διατήρησης και ανάπτυξης της παραγωγικής μονάδας (ΣΕΚΑΠ) στην Ξάνθη, τόσο για την τοπική όσο και την εθνική οικονομία, επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του εργοστασίου.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  https://www.jti.com/europe/greece