Εύκολο πέρασμα από τον Πολύγυρο

Αποδίδοντας σπουδαίο μπάσκετ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Λεύκιππος Ξάνθης νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Πολυγύρου προσθέτοντας έτσι ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του.

Μια νίκη που ήταν η 3η συνεχόμενη για τον Λεύκιππο καθώς είχαν ακολουθήσει η εκτός έδρας επιτυχία στην Ευκαρπία αλλά και η εντός έδρας επικράτηση επί του ΚΑΟΧ.

Η ομάδα της Ξάνθης έδειξε με το καλημέρα τις άγριες διαθέσεις της και με καλή άμυνα που οδηγούσε σε αιφνιδιασμούς έφτασε από το πρώτο δεκάλεπτο σε διψήφια διαφορά και ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Νίκος Δώδος από την αρχή της συνάντησης έδειξε διάθεση να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας τους παίχτες του και βοηθούμενος από την καλή ομαδική εμφάνιση χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές λίγο πριν την λήξη του 3ου δεκαλέπτου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα της Ξάνθης είναι την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 17:00 απέναντι στον Μακεδονικό.

Τα δεκάλεπτα: 9-26, 26-49, 43-64, 54-79

Λεύκιππος (Δώδος): Μαυρογιάννης 12 (1), Μανάκας 21, Χρήστου 26(6), Μηντζαρίδης 5(1), Κατσαμούρης 2, Βοιβατόπουλος 11(1), Τσίλογλου, Μαραβέγιας, Παλλάκης, Μακαρτζής, Παπαδήμας, Δεληγιάννης 2.