Παράπονα από τα μέλη της ΝΟΔΕ ορεινής Ξάνθης

ΘΕΛΕΙ Η ΝΔ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ;

Σαφέστατα η τοποθέτηση συγκεκριμένου μέλους της ΝΔ από την μειονότητα της Ξάνθης αναδεικνύει τον τρόπο λειτουργίας τα τελευταία χρόνια της τοπικής ΝΟΔΕ και ίσως των περισσότερων πανελλαδικά, η οποία προφανώς είναι «ευνουχισμένη» με αποφάσεις του στενού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού ενώ τα κομματικά στελέχη συμπεριφέρονται ως 1000 καρδινάλιοι με αποτέλεσμα να παρατηρούνται φαινόμενα, όπως στην τελευταία εκδήλωση της ΝΟΔΕ σε γνωστό ξενοδοχείο όπου σύμφωνα με τα παράπονα επιφανούς στελέχους της ΝΔ από την ορεινή περιοχή της Ξάνθης, να μην καλεστεί ούτε αυτός αλλά ούτε και άλλοι αγωνιστές της ΝΔ.

Με αφορμή την τελευταία δραστηριότητα της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε γνωστό ξενοδοχείο με κεντρικό πολιτικό πρόσωπο τον υφυπουργό τουρισμού, εκφράστηκαν πολλά παράπονα από μέλη της ΝΟΔΕ της μειονότητας τα οποία σύμφωνα με αυτά που λένε, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Νταμπουρατζής δεν τους κάλεσε.

Μάλιστα τα μέλη της ΝΟΔΕ από την μειονότητα αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι με αυτές τις συμπεριφορές δεν πρόκειται να βγάλει βουλευτή η ΝΔ από την μειονότητα.

Και ποιο συγκεκριμένα, γνωστό μέλος του κόμματος από την ΝΔ Ξάνθης ανέφερε ότι «όταν πρόκειται για εκλογές, έρχονται στο βουνό και μας βρίσκουν, όταν όμως είναι να κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων του κόμματος, εκεί εξαφανιζόμαστε και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ δεν μας καλούν. Έτσι πιστεύουν ότι θα βγάλουμε βουλευτή στην ΝΔ από την μειονότητα»;

Τέλος το μέλος της ΝΔ από την μειονότητα εξέφρασε και άλλο παράπονο που έχει αποδέκτη την ΝΟΔΕ και φυσικά την ΝΔ. «Στις προηγούμενες εκλογές, προτείναμε συγκεκριμένο πρόσωπο ως υποψήφιο βουλευτή από την μειονότητα, ο οποίος έχει πολιτικό εκτόπισμα και θα μπορούσε επάξια να διεκδικήσει μία βουλευτική έδρα, δυστυχώς όμως, προπορεύτηκε άλλο πρόσωπο το οποίο τελικά έπιασε «πάτο» για να συμπληρώσει με νόημα: «Εκτός αν αυτό ήθελε η ΝΔ».