Περισσότερα από 67 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας σε παρέβρια περιοχή του Έβρου

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Προφανώς ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι με τους λανθασμένους χειρισμούς του Μηταράκη στο θέμα της λαυρομετανάστευσηςμ οι πολίτες της Θράκη και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου είναι θυμωμένοι με την κυβέρνηση με δεδομένο ότι αυτές οι ακριτικές περιοχές της Χώρας ζούνε κάτω από τον φόβο και τόν κίνδυνο να χάσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους. Σαφώς και δεν έχει αντιληφθεί η ΝΔ την φθορά της.

Όταν αλλοδαποί και πιθανοί πρώην λαθρομετανάστες μεταφέρουν αυτήν την τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών άραγε τι άλλο μεταφέρουν;

Το έχουμε ξαναγράψει μέσα στις στήλες της εφημερίδας μας ότι αυτοί που παράτησαν τις πατρίδες τους, εκτός από αυτούς που ο πόλεμος τους χτύπησε την πόρτα, και ήρθαν στην Ελλάδα με το πρόσχημα του μετανάστη, δεν είναι καλής πάστας άνθρωποι. Θέλουμε να πούμε, ότι κανένας νοικοκύρης ο οποίος θέλει να δουλέψει στον τόπο του, όσο και αν είναι δύσκολα τα πράγματα, θα βρει να δουλέψει για να θρέψει την οικογένειά του και στην προκειμένη περίπτωση, όπως και σε άλλες πλείστες περιπτώσεις με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς, βγαίνει ξεκάθαρα το συμπέρασμα ότι αυτοί που πέρασαν κρυφά τα σύνορα της χώρας μας δεν είναι παρα μόνον κακοποιοί.
Όταν αυτές οι ποσότητες ναρκωτικών μπαίνουν στην Ελλάδα από αυτούς τους «δυστυχείς» ανθρώπους αντιλαμβάνεται ο μέσος Έλληνας σε ποιες άλλες κακουργηματικές πράξεις είναι μπλεγμένοι.
Ποιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, οι εν λόγω έμποροι ναρκωτικών προέβαλαν σθεναρή αντίσταση κατά των οργάνων της τάξης. Σαφέστατα και το «περίεργο» στην όλη υπόθεση είναι, γιατί οι υπηρεσίες μετανάστευσης της Ελλάδος δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο σχετικά με το πόσοι είναι οι παράνομοι αλλοδαποί, πόσοι πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και πόσοι από αυτούς δικαιούνται της διεθνούς προστασίας. Αντί ο κ. Μηταράκης να κάνει τα πάντα για να αυξηθεί ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στην Χώρα μας Κύριος είδε για ποιο σκοπό, νομίζουμε πλέον πώς είναι καιρός να ξεκαθαρίσει το παιγνίδι γιατί με τις αποφάσεις και τις συμπεριφορές του προσθέτει πολιτικό κόστος στην ΝΔ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα

Περισσότερα από 67 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας χθες (16-2-2022) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή των Ψαθάδων Έβρου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς επίσης για παράνομη είσοδο στη χώρα και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν τους δράστες να κατέχουν έξι σάκους με πενήντα έξι συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 67 κιλών και 620 γραμμαρίων με σκοπό την εξαγωγή τους στην Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.
Σημειώνεται ότι οι δράστες οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.
Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και μία πλαστική βάρκα.