Ακόμη ένας αλλοδαπός δουλέμπορος στα χέρια της Αστυνομίας

ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ. ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

 Συνελήφθη την Παρασκευή  το πρωί, πλησίον του οικισμού Πρωτοκκλησίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 15-2-2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.