Αυτό είναι εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός.
Georgiadis tyres

Κάποιοι επαγγελματίες δεν «μένουν» από δουλειά γιατί βάζουν σε άμεση προτεραιότητα τους πελάτες τους όπως ο Βασίλης Γεωργιάδης που διατηρεί κατάστημα ελαστικών στην Θεοδόρου Δούκα 12 όπου μαζί με την εμπορία έχει και το service ελαστικών. Όμως, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, η επιχείρηση του διαθέτει και κινητό συνεργείο το οποίο μας έβγαλε από τα δύσκολα.
Πρωινό της Τετάρτης, το πρόγραμμα στο φουλ και το αυτοκίνητο της εφημερίδας απαραίτητο για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε το πρόγραμμα της ημέρας αλλά … πάθαμε λάστιχο πριν ξεκινήσουμε. Εν τω μεταξύ εκείνη την ημέρα τα τηλέφωνα πάνω στο γραφείο έσπασαν στην κυριολεξία. Χρόνος να περάσουμε την ρεζέρβα μηδέν. Τα ραντεβού «έτρεχαν» η δουλειά μας πήρε «το κατόπι».
Ο Β. Γεωργιάδης μας έβγαλε από τα δύσκολα αφού με ένα τηλεφώνημα, το κινητό του συνεργείο, σε 10 λεπτά ήταν δίπλα στο δικό μας, έδωσε τις «πρώτες βοήθειες» και ξεκινήσαμε την δουλειά μας. Μόλις «καλμάραμε» του αφήσαμε το αυτοκίνητο στο κατάστημά του και σε μισή ώρα ήταν έτοιμο.
Ευχαριστούμε τον Β. Γεωργιάδη που μας έβγαλε από τα δύσκολα και αυτό μας έδωσε το έναυσμα για ένα αρθράκι.

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η αγορά «στενεμένη» και οι πελάτες σκέφτονται το παραμικρό τους βήμα για τον απλούστατο λόγο επειδή κοστίζει.
Άρα οι επαγγελματίες θα πρέπει να βρούνε τρόπους να εξυπηρετούν τους πελάτες κυρίως όμως όταν τους χρειάζονται, οι επαγγελματίες πρέπει να είναι δίπλα τους και αυτό κάνει ο Β. Γεωργιάδης. Με το κινητό συνεργείο που ενέταξε στην επιχείρηση του βρίσκεται δίπλα στον πελάτη που έχει την ανάγκη του. Βασίλη καλές δουλειές.