Πρωτοβουλία του Κ. Κουρτίδη προς όφελος της κοινωνίας της Ξάνθης
ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ
ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνοδοιπόρους αναζητά ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης στο δύσκολο έργο της καθημερινότητας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που λάβαμε από την Ένωση των Αποστράτων Αξιωματικών, ζητήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Κ. κουρτίδη μέλος της Ένωσης Απόστρατος Αξιωματικός, να συμμετάσχει εθελοντικά ένα μέλος στα σχέδια των ΠΣΕΑ.

Όπως αντιλαμβάνεται ο Ξανθιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης, με αργά και συνετά βήματα οργανώνεται και αυτό είναι προς τιμήν του.

Βαδίζοντας σύμφωνα με την λογική και είμαστε βέβαιοι ότι ο μέσος Ξανθιώτης ζητά από την πολιτική του ηγεσία να λειτουργεί με βάση την λογική και τι λογικότερο από το να ζητήσει την εθελοντική βοήθεια από έναν απόστρατο Αξιωματικό ο οποίος όταν ήταν εν ενεργεία και ασχολούταν με τα σχέδια των ΠΣΕΑ – Σχεδιασμός Έκτακτων Αναγκών – να δώσει τα φώτα του αμισθί για το καλό της κοινωνίας;

Ως μέλη και εμείς της Ένωσης, λάβαμε από το προεδρείο την παρακάτω ανακοίνωση και επικροτούμε την πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΑΑΣ να αποταθεί στα μέλη της Ένωσης, τα οποία αν το επιθυμούν μπορούν να δώσουν μία χείρα βοηθείας όπως το έπρατταν όταν ήταν εν ενεργεία αμέτρητες φορές, στηρίζοντας την κοινωνία στα δύσκολα, όπως για παράδειγμα στις τελευταίες χιονοπτώσεις.

Είναι βέβαιο ότι οι συνάδελφοι, μέλη της Ένωσης των Αποστράτων Αξιωματικών, οι οποίοι χειρίστηκαν τα σχέδια των ΠΣΕΑ όταν ήταν εν ενεργεία, θα ανταποκριθούν.

Ακολουθεί η επιστολή της ΕΑΑΣ Ξάνθης:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατά την εθιμοτυπική συνάντηση που είχε το Τοπικό Συμβούλιο με τον νέο Αντιπερειφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη, μεταξύ των άλλων που συζητήθηκαν, ο κ. Αντιπερειφερειάρχης μας ζήτησε να του προτείνουμε έναν απόστρατο Αξιωματικό για να απασχοληθεί στα Σχέδια ΠΣΕΑ της ΠΕ Ξάνθης.

 

Η εργασία του παραπάνω θα είναι εθελοντική (χωρίς αμοιβή) και ολιγόωρος, όχι καθημερινή και θα εδράζεται στην παροχή κατευθύνσεων στον τομέα της τήρησης των Σχεδίων, αρχειοθέτησης, χειρισμού διαβαθμισμένων εγγράφων κλπ[.

Όσοι εκ των κ. συναδέλφων επιθυμούν να διαθέσουν κάποιες ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Παράρτημα για περαιτέρω λεπτομέρειες».

Είναι γεγονός ότι ο Κ. Κουρτίδης ανοίγει πολλά θέματα που αφορούν την κοινωνία της Ξάνθης και ελπίδα μας είναι οι πολιτικοί του αντίπαλοι είτε στο εσωτερικό της παράταξης του είτε στο εξωτερικό – αντιπολίτευση – να σταθούν αρωγοί για το κοινό καλό.