Μάλιστα αυτό είναι πολιτική απόφαση, ανάσα για την εστίαση
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ

Αυτά να τα βλέπεται εσείς που όλο γκρινιάζετε και όλο λέτε ότι το υπουργείο υγείας δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Τι λέτε κύριοι, καλύτερος υπουργός μετά τον Άδωνη, από τον Πλεύρη πέρασε;
Και για να δείτε το πολύπλευρο ταλέντο του Πλεύρη στα θέματα της διαχείρισης της πανδημίας λάβετε υπόψη μόνο τούτο.
Λέει ο ερίφης, αφού δεν δουλεύουν οι ταβέρνες και τα μπαράκια λόγω της πανδημίας, ας επιτρέψουμε να ακούγεται η μουσική, μήπως πάνε οι πελάτες, ξελασπώσουν οι ταβέρνες και τα μπαράκια, μπας και πληρώσουν κανένα ΦΠΑ παραπάνω, κανέναν φόρο παραπάνω, γιατί με τόση γκαντεμιά που μας δέρνει, δεν βλέπω ούτε την βουλευτική αποζημίωση να παίρνουμε, πόσο μάλλον την υπουργική και έτσι με αυτό το σκεπτικό πήρε μία ρηξικέλευθη απόφαση ο Υπουργός Πλεύρης και αποφάσισε να επιτρέψει στην μουσική, να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο και οπότε οι ταβερνιάρηδες και οι ιδιοκτήτες των μπαρ θα πεινάνε μετά μουσικής και θα αφήνουν απλήρωτους λογαριασμούς συνοδεία μουσικής όπως νοίκια, ΤΕΒΕ, νερά φώτα, προσωπικό και δεν συμμαζεύεται.
Προφανώς ο κ. Πλεύρης δεν πήρε χαμπάρι ότι όλη η αγορά στενάζει και δεν περισσεύει «σάλιο» για να πάει ο κοσμάκης στην ταβέρνα και το μπαράκι.
Αμ το άλλο που το πάτε βρε αχάριστοι; Όσοι λέει δεν πρόλαβαν να εμβολιασθούν γιατί μας βρήκε ο κακός μας ο καιρός και έκλεισαν οι δρόμοι από τα χιόνια, δίνεται, λέει, παράταση πιστοποίησης του εμβολιασμού μέχρι και τις 7 του Φλεβάρη.
Αυτό μάλιστα είναι πολιτική αντίληψη.
Με λίγα λόγια, ο κόσμος κόντεψε να σπάσει τα ποδάρια του στους παγωμένους δρόμους, ΈΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, παράτησε τα αυτοκίνητά του – την περιουσία του -στους χιονισμένους δρόμους και θα τον «έκαιγε» να τρέξει να εμβολιασθεί ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΉΞΗ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Ήμαρτον Κύριε πρωί πρωί.
Αυτά λοιπόν κυρίες και κύριοι να τα βλέπετε και μπροστά στην κάλπη να αξιολογείται τον καλύτερο και μη μου πείτε ότι ο Υπουργός της Υγείας ο κ. Πλεύρης είναι μακράν ο καλύτερος Υπουργός της Υγείας, παρέα με την διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης κυρία Ροφαέλα, οι καλύτεροι ηγήτορες της υγείας στην Ελλάδα και την Ξάνθη.
Α σόρυ, ξέχασα και τον κυβερνητικό βουλευτή γνώστη της ιατρικής που μεσολάβησε στον Υπουργό και απελευθέρωσε την μουσική στα εστιατόρια και τα μπαράκια.
Μήπως βρε παιδί μου, λέω τώρα εγώ να επέβαλε και την μουσική στα νοσοκομεία μπας και δούνε οι Ξανθιώτες καμμιά άσπρη μέρα;.
Για φαντάσου λέει να είσαι στην ΜΕΘ της Ξάνθης – λέμε, αν είχε – και να ακουγότανε το άσμα μετά την απόφαση υποχρεωτικότητας του υπουργού: «Απόψε αντάμωσα το χάρο…»
Με τις υγείες μας
Α.Π.