Το ΚΥΤ Φυλακίου εκτός ατζέντας της Διοίκησης και της Μείζονος Αντιπολίτευσης στην ΑΜΘ;

Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΕΛΙΤ» ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Τελικά όπως αποδεικνύεται στην πράξη, Διοίκηση και Αντιπολίτευση στην Περιφέρεια ΑΜΘ κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά στο Εθνικό Θέμα που ταλανίζει τον Έβρο εδώ και δύο χρόνια, από την στιγμή δηλαδή που αποφάσισε ο κ. Μηταράκης να μετατρέψει τον Έβρο που αντιστάθηκε στον επεκτατισμό του Ερντογάν, σε έναν ισλαμοποιημένο νομό από τον Χ. Μέτιο και τόν Χ. Τοψίδη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δυστυχώς δεν είδαμε να παίρνει θέση σε αυτό το καυτό θέμα ούτε ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Πέτροβιτς.

Ο κ. Μέτιος, με την αδράνεια του, έχει αποδείξει στην πράξη ότι το θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου, είναι ένα θέμα που καίει πολιτικά και τον φέρνει αντιμέτωπο με ισχυρά πολιτικά πρόσωπα στην ΝΔ και άρα, μπροστά στο πολιτικό του συμφέρων δεν παίρνει θέση στην προσπάθεια του Μηταράκη να «αλώσει» τον Έβρο.
Δυστυχώς όμως για την Θράκη, και ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Τοψίδης δεν στάθηκε αρωγός στην αντίθεση της τοπικής κοινωνίας να αποτρέψει τα σχέδια της Αθήνας που αγγίζουν τα όρια της Εθνικής Μειοδοσίας παρόλο που οι ερωτήσεις σε θέματα αντιπολίτευσης είναι καταιγιστικές προς τον Περιφερειάρχη.
Άραγε, μπορεί κάποιος, να πει με απογοήτευση ότι και η τοπική πολιτική ελίτ παίζει το παιγνίδι των «απάτριδων» της Αθήνας;