Πέντε χρόνια πεσμένη η γέφυρα του Κομψάτου.

ΤΙ ΛΕΝΕ Χ. ΜΕΤΙΟΣ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ;

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την πτώση μέρους της γέφυρας Κομψάτου. Ήταν ξημερώματα Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2017, όταν η γέφυρα κατέρρεε σαν «χάρτινη», αφήνοντας πίσω ευτυχώς μόνο συντρίμμια, κι όχι νεκρούς. Η απουσία νεκρών (από τύχη μάλιστα καθώς λίγες ώρες νωρίτερα κομβόι οχημάτων επέστρεφε στα γειτονικά χωριά από δεξίωση γάμου στον Ίασμο).

Δυστυχώς για την Θράκη, αποδεικνύεται στην πράξη ότι διοικείται από αδιάφορους πολιτικούς που απλά δίνουν το στίγμα της μετριότητας ακόμα και της ανυπαρξίας.
Πέντε χρόνια πεσμένη η γέφυρα του Ιάσμου και αποτυπώνεται εύγλωττα ο τρόπος που λειτουργούν οι πολιτικοί «σωτήρες» της Θράκης, αδυνατώντας οι πολίτες να αντιδράσουν στην πολιτική εξουσία που έχουν ο δήμαρχος Ιάσμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος και σίγουρα η εικόνα της γκρεμισμένης γέφυρας, δεν έχει να κάνει απλά με ένα γκρεμισμένο έργο που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά τον συμβολισμό του τρόπου λειτουργίας των τοπικών πολιτικών ταγών.

Δυστυχώς, το μήνυμα που στέλνουν ο δήμαρχος του Ιάσμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος προς τους πολίτες είναι ότι μπορούν με την εξουσία που έχουν να ταΐζουν σανό τους πολίτες και να υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Δυστυχώς και η καινούρια χρονιά, θα βρείτε τους Θρακιώτες υποδουλωμένους σε ανήθικους πολιτικούς, σε υβριστές των πολιτών με τις πράξεις τους.

Αν μεταφράσει κανείς την αδράνεια τους θα μπορούσε να την εκλάβει και ως ύβρι ως προς την νοημοσύνη των Ροδοπαίων και των Θρακιωτών πολιτών.

και κ. Μέτιο τι γίνεται με την γκρεμισμένη γέφυρα του Ιάσμου;
Θα την ξαναχτίσετε;
Βρήκατε ποιος φταίει που μόλις 24 χρονών γέφυρα έπεσε;
Θα αποκαταστήσετε αυτή τη μιζέρια που σπείρατε στους πολίτες; Ή θα πάτε μετά από δύο χρόνια και οι τρείς, θα τους χτυπήσετε φιλικά στην πλάτη και θα τους ζητήσετε την ψήφο για να σηκώσετε το πεσμένο ηθικό των πολιτών της Θράκης;