ΤΡΑΓΙΚΟ: Κλοπή σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας «μέρα μεσημέρι»

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΡΑΣΗ» ΤΩΝ ΡΩΜΑ

Δυστυχώς για την πόλη οι ρωμά συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση σαν να μην συμβαίνει τίποτε ακόμη και νωρίς το απόγευμα στοχοποιόντας επαγγελματίες, κλέβοντας και ζημιώνοντας τις επιχειρήσεις.

Τα γεγονότα μας τα ιστορεί ο ίδιος ο παθών που νομίζοντας ότι κλέβουν τον γείτονα του τους κυνήγησε και όταν την επομένη ανέφερε το γεγονός έμαθε ότι από τον γείτονα δεν λείπει τίποτα αλλά έλειπαν δικά του προϊόντα.

Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο παθών το απόγευμα της Κυριακής ο επιχειρηματίας μαζί με τον γιό του βρισκόταν στο γραφείο της επιχείρησης το οποίο και βλέπει στην Εθνική οδό Ξάνθης Καβάλας κοντά στο ξενοδοχείο Νέστος.

Ο επιχειρηματίας και ο γιός του άκουσαν  κάποιον θόρυβο,  σηκωθήκαν από το γραφείο για να δούνε περί τίνος πρόκειται και όταν πλησίασαν στον χώρο μεταξύ της επιχείρησης τους και  της επιχείρησης του γείτονα  είδαν ένα αγροτικό, το οποίο είχε τους προβολείς αναμμένους και στην πόρτα στεκόταν μία γύφτισσα. Όταν η γύφτισσα  είδε να πλησιάζουν ο εν λόγο επιχειρηματίας με τον γιό του έριξε «σύρμα» στο γύφτο που έκλεβε και πρόλαβαν να μπούνε στο αυτοκίνητο και να εξαφανιστούν.

Το τραγελαφικό του γεγονότος ήταν όταν την επομένη το πρωί ο εν λόγο επιχειρηματίας ρώτησε τον γείτονα αν του λείπουν τίποτε παλιά ανταλλακτικά που έχει αποθηκευμένα σε μεταλλικό κάδο για να έρθει να τα πάρει η ανακύκλωση, διαπίστωσαν και οι δύο ότι του γείτονα τα ανταλλακτικά δεν έλειπαν, αλλά από τον ίδιο τον επιχειρηματία έλειπαν οι ζάντες που έπρεπε να επισκευάσει.

Τελικό συμπέρασμα, οι γύφτοι κλέφτες, δεν έχουν αργίες και το θράσος τους ξεπερνάει κάθε όριο.

Σαφώς και κάτι πρέπει να γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αυτού του είδους τα φαινόμενα να εξαλειφτούν από την Ξάνθη.