ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Δεν λέω καλή η πρωτοβουλία των κομματικών στελεχών της τοπικής ΝΔ να προκαλέσουν δοξολογία στην Του Θεού Σοφίας για την τρομοκρατία, αλλά μήπως να κοίταζαν τριγύρω τους λίγο παραπάνω;

Δεν μας είπαν κάτι καινούριο τα στελέχη της τοπικής ΝΔ με αυτήν την πρωτοβουλία και να μας συμπαθάνε για την γκρίνια μας, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η τρομοκρατία είναι εχθρός της δημοκρατίας.

Πέρα από αυτό όμως, δεν είδαμε τα στελέχη της ΝΔ της Ξάνθης, να παίρνουν θέση για την ακρίβεια, για το ακριβό ρεύμα, για την ΜΕΘ που είναι κλειστή, για τους γιατρούς που δεν έρχονται να υπηρετήσουν στην ακριτική Θράκη, για τον Έβρο που και επίσημα ισλαμοποιείται, για τις χαμένες δουλειές, για τα «κεσάτια» των επαγγελματιών; … και δεκάδες μη πούμε χιλιάδες προβλήματα που ταλανίζουν την Ξάνθη και τους Ξανθιώτες.

Σαφώς και δεν έχουμε την απαίτηση από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για κάποια χειροπιαστή υλοποιήσιμη πρόταση,  γιατί αυτά (τα στελέχη) ζυγιάστηκαν, μετρήθηκαν και ήταν λειψά.

Όμως από τα πατριωτικά τοπικά στελέχη της ΝΔ ο κόσμος απαιτεί αν μη τι άλλο να υποστηριχθεί το επιχειρείν για να έχει μεροκάματο ο λαός.

Για όλα αυτά πότε θα μιλήσουν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ;

ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ.