Ακόμη ένας επικίνδυνος αλλοδαπός στους δρόμους του Έβρου. Συνελήφθη μετά από αντίσταση.

 

Δυστυχώς ακόμη ένας αλλοδαπός, επικίνδυνος για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών στον Έβρο, αφού οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και πολύ επικίνδυνα και ενώ του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί να σταματήσει, αυτός συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των οδηγών και πεζών αφού το σκηνικό τρόμου εκτυλίχθηκε κοντά σε οικισμό του Έβρου.

Το γράφουμε και το λέμε καθημερινά, οι αλλοδαποί, κακοποιά στοιχεία ως επί το πλείστων,  που οδηγούν χωρίς δίπλωμα, είναι επικίνδυνοι πρώτα για την δική τους σωματική ακεραιότητα και φυσικά όλων των άλλων που κινούνται γύρω τους είτε είναι οδηγοί είτε πεζοί και φυσικά το ερώτημα είναι.

Πότε επιτέλους θα μπει φρένο σε όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που σκορπίζουν τον τρόμο στους δρόμους και την Ελληνική Κοινωνία;

Διαβάστε τι αναφέρει η Αστυνομία στην σχετική της ανακοίνωση.

 

Συνελήφθη την 10-1-2022 το απόγευμα, σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο, ενώ ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.