ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ

Έγκλημα χωρίς τέλος, με ανοχή του συστήματος εξουσίας στην Ξάνθη;

Την στιγμή που η Ξάνθη φιμώνεται και οι επαγγελματίες της εξοντώνονται από τα βαριά πρόστιμα που επιβάλλει η κυβέρνηση για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας από τον κορονοιό, στο Δροσερό και την πλατεία συντάγματος γίνεται το έλα να δεις.

Στην μεν πλατεία Συντάγματος έγινε κατάληψη από τους Πακιστανούς οι οποίοι παρουσία του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού του Πακιστάν έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί.

Στο δε Δροσερό, λόγω ενός τριημέρου γλεντιού για την υποδοχή του νέου χρόνου εκτυλίχθηκε ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ζωής των νομοταγών πολιτών της Ξάνθης. Αφορμή ένα τρικούβερτο γλέντι στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Δροσερού, που όπως δείχνουν τα πράγματα, τυγχάνει της ασυλίας του πολιτικού, δικαστικού και εκτελεστικού συστήματος της πόλης.

Το ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε την μουσική για τούς νομοταγείς πολίτες, μικρή σημασία έχει. Όσο για το Δροσερό έχει την σημασία του γιατί απλούστατα επιβεβαιώνει αυτό που λέγεται εδώ και χρόνια. Ο νόμος και η τάξη είναι γράμμα κενού περιεχομένου για το Δροσερό.

Να πάμε λοιπόν στο δια ταύτα.

Οι κυβέρνηση κόπτεται για την προστασία του ΕΣΥ για αυτό και επιβάλλει αποφάσεις απαγόρευσης στα όρια του Συντάγματος και όλοι οι νομοταγείς πολίτες τους αρέσει δεν τους αρέσει, υπακούουν στις αποφάσεις και τους νόμους, με τελικό αποδέκτη την προστασία του συστήματος υγείας.

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Τα πράγματα στην Ξάνθη είναι πολύ χειρότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα όπου οι πολίτες προσπαθούν ψύχραιμα να πορευτούν ανάμεσα από τις συμπληγάδες της πανδημίας, γνωρίζοντας ότι τα ΚΥ της Ξάνθης υπολειτουργούν και το νοσοκομείο της Ξάνθης, εκτός από την διοικήτρια του νοσοκομείου και τα τοπικά στελέχη γλύφτες και τσανάκια του πολιτικού συστήματος, βλέπουν ότι προσφέρει στην δημόσια υγεία, οι Ξανθιώτες,  προσεύχονται στο Θεό, να μην πάνε στο νοσοκομείο γιατί οι πιθανότητες να κινδυνεύσει η ζωή τους εκεί μέσα είναι περισσότερες από το να μην πάνε.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αφού όλοι κόπτονται στην Ξάνθη να κρατήσουν το μισοερειπομένο δημόσιο σύστημα υγείας όρθιο, η γεμάτη δέος ερώτηση είναι εύλογη.  Αν όλοι αυτοί διαγνωσθούν με κορονοϊό, ποιο δημόσιο σύστημα υγείας στην Ξάνθη με όλες αυτές τις ορδές των Μαμελούκων που θα καταλήξουν εκεί θα αντέξει;

Άραγε θα βρεθεί χώρος για να φιλοξενήσει τους νομοταγείς πολίτες της Ξάνθης αν ασθενήσουν;

Με λίγα λόγια, οι νομοταγείς πολίτες θα είναι δυο φορές χαμένοι από τις αποφάσεις του πολιτικού συστήματος και την συμπεριφορά χυδαίων ανθρώπων.

Μια γιατί υπακούοντας στις αποφάσεις του πολιτικού συστήματος και της ιδιότυπης χούντας, οι Ξανθιώτες χάνουν την ελευθερία τους, την δουλειά τους και μία γιατί αν ασθενήσουν δεν θα βρουν κρεββάτι ή γιατρό στο νοσοκομείο επειδή θα το έχουν «καταλάβει» αδίστακτοι εγκληματίες ασθενείς από το Δροσερό επειδή έκαναν τριήμερο κορονοπάρτι μετά μουσικής. Με λίγα λόγια για το κέφι τους…

Ποιος έχει την ευθύνη να προστατεύσει την δημόσια υγεία;

Προφανώς κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί που ήταν υπηρεσία το τριήμερο της πρωτοχρονιάς, ήταν «ωσεί παρόντες» και δεν διέταξαν την αστυνομία να σταματήσει αυτό το έγκλημα που γινόταν στις παρυφές της πόλης και το συμπέρασμα που βγαίνει αβασάνιστα είναι ότι μάλλον δεν ζούμε σε δημοκρατική χώρα.

Εκτός αν πια αστυνομία, δικαστικές αρχές και πολιτικές αρχές του τόπου, έχουν σαν αποστολή να εξοντώσουν στην κυριολεξία τους νομοταγείς πολίτες ασκώντας τους ψυχολογική και οικονομική βία.

Άλλωστε στην Ελλάδα οι νομοταγείς πολίτες ήταν τα εύκολα θύματα της κάθε μορφής εξουσίας.

Οι άλλοι απλά είναι Γύφτοι, λαθρομετανάστες και δεν τους πιάνει ο νόμος.